Veel geleerd in prima sfeer. Blij met hands-on oefeningen.

Karin hielp me over alle schroom heen en gaf me vaardigheden en vertrouwen. Haar directe aanwijzingen als 'Je plakt wat je pakt'(AED), 'Bloed is een no-go' (reanimatie) en 'Wat je vast hebt, hóu je vast' (brand) zullen me beslist bijblijven, hopelijk ook in een noodsituatie.

Fun

Nice and informative, great instructor

Good!

Better and more tools were used than with other countries

Great.

The curse was great.

Zeer leuk ervaren en goed uitgelegd door ruby

Is een zeer leerzame dag geweest

Goede presentatie

Wordt simpel verteld, zodat het makkelijk ook binnen komt

was goed geregeld allemaal

goede feedback en op een leuke leerzame manier les gehad

Prima training, duidelijke en praktisch ingestelde docent.

In een dag werden wij vakkundig door alle aspecten van de BHV rol geleid. De docent had erg veel praktijkervaring en deelde die op toegankelijke wijze met ons.

Leerzame dag

Dit was mijn zoveelste herhaling en ik heb wederom ervaren hoe belangrijk zo'n opfriscursus is. Mede door de toewijding en het enthousiasme van Anouk was dit een leerzame en prettige dag!

Leerzaam en leuk

Enthousiaste en bevlogen instructrice. Duidelijke uitleg en ruimte voor wat humor.

Kundig, efficiënt en met humor

Prettig Kundig Ervaren Vlot tempo Humor

Zeer vriendelijk en ervaren

Zeer goede en vriendelijke uitleg.

Leerzaam en veel informatie uit de praktijk

Het was een zeer leerzame dag (aanrader voor eenieder) met een goede docent die veel ervaringen uit de praktijk inbracht waardoor de dag voorbij vloog. Ook veel gedaan zodat je wat je in de praktijk tegen kan komen ook een keer hebt gedaan. Mocht er iets gebeuren dan ben ik er meer op voorbereid.

Alles goed, niets te klagen...

Alles wat we er van verwacht hadden, is overtroffen. Vooraf goed op de hoogte gehouden. Tijdens cursus simpele maar duidelijke uitleg. Men is betrokken met jouw situatie. Prachtige locatie met geweldige mogelijkheden. Geen moment verveeld...

Heel heldere stijl van uitleg

De instructeur had een heldere uitleg en was niet saai. Temperatuur in de zaal verschilde nog al, klachten van warme tocht tot ijskoud

Leerzame dag met voldoende praktijk

Leerzame dag waarbij Ruud de theorie en praktijk goed afwisselde. Heb voldoende handvatten gekregen om verder te onderzoeken en me in te verdiepen. Volgend jaar de herhaling, hopelijk heb ik de opgedane kennis niet in de praktijk hoeven te brengen.

overzichtelijke e-learning en goede uitleg op de praktijkdag

Het was heel leerzaam en goed uitgelegd. Veel aandacht besteed aan reanimatie oefening, wat ik heel belangrijk vind. Herhaling is de kracht. Voor mij is Hengelo ver weg, vooral 's morgens doe ik er wel 45 minuten over in spitstijd. Zou het liever dichterbij willen.

Ruby was/is echt geweldig

Super veel droge stof maar, doordat Ruby het zo leuk kan vertellen sla je het pas echt op ! Volgend jaar weer zeker bij haar Dikke 10

leuke leerzame dag

goede lokatie, en een leuke dag.

Leerzaam met een vleugje nuchtigheid

Hele fijne cursus gehad. Indeling van de dag ook erg fijn. Luchtig door wat grapjes en jezelf zijn. Goede duidelijke informatie Dank je wel .

Ben blij dat ik de lessen geleerd

Heb veel bij geleerd

Duidelijk, leerzaam, gezellig

Alles duidelijk

Heel duidelijk vooral vanuit een quiz de vragenlijst doornemen was leerzaam en leuk

Goed geregeld

Was een leuke en gezellig dag! Ik heb veel mogen leren

Leerzaam en waardevol

Afgelopen donderdag (6/3 2025) heb ik samen met mijn collega bij 101BHV in Amsterdam mijn BHV herhaling gevolgd. Het was wederom een leerzame en waardevolle ervaring. De uitleg van de instructeur was helder en goed te volgen. Bedankt!

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.