Leerzaam en leuk dag

Anouk heeft niet alleen over reanimatie of brand verteld, zee heeft veel verstand van de medische gebied.

Leerzame cursus en leuk gedaan door Anouk!

Super!

We kregen les van een een grappige en aardige leraar!!

Leerzaam, zinvole en vernieuwend.

Duidelijke uitleg en interactief waardoor je bij de les blijft. De toevoeging van Kahoot om de kennis te testen had ik nog niet meegemaakt tijdens de BHV-lessen. De instructeur was opgewekt en motiveerde daarmee de cursisten. Tevens was de lokatie goed gekozen en de lunch was top.

Een leuke leerzame dag

Ik vond het een leuke en leerzame dag en ondanks dat ik de enige beginner was tijdens de training heeft de trainster alles op een rustige en duidelijke manier verteld. Er was genoeg ruimte om te oefenen en om vragen te stellen. Ik heb genoten.

het was zeer leerzaam en de uitleg was prima

De cursus werd door mij als prettig ervaren, de manier van alle uitleg van de leidinggevende was prima en er was veel aandacht voor reanimatie, vond ik prettig.

Leuke en zinvolle cursus

Door Gert Leuk en duidelijk gegeven en erg zinvol om er aan deel te nemen

Goede cursus! Eigenlijk belangrijk dat iedereen dit eens per jaar doet.

Leuke trainer, duidelijke uitleg en er was een goed tempo in de cursus. Mijn enige tip: ik zou in het praktijkgedeelte iets meer tijd nemen om de verschillende handelingen te oefenen. Hierdoor kan het al meer in je systeem komen.

De les was prettig om te volgen, dankzij de duidelijke instructies van de trainer. Het was een leuke en leerzame ervaring.

Heel leerzaam op een fijne manier

Ik vond het enorm leerzaam en Anouk legde dingen op een hele fijne manier uit. Wat grapjes tussendoor maakt het minder zwaar, bij de oefeningen kwam er goeie feedback die meteen weer toepasbaar was!

was zeer leerzaam heel goed uit gelegd

vont het leerzaam ben blij dat ik het heb gedaan

Duidelijk, gevarieerd en leuke ervaring

Vandaag hebben wij met z'n zessen een BHV-cursus gehad van Justin. Hij bracht zijn kennis en informatie heeft goed, duidelijk en leuk en ik vond het vooral erg leuk dat wij de handelingen in de praktijk mochten uitvoeren. Daarbij keek hij af en toe ook naar hoe wij het deden en kregen wij tips hoe wij de handelingen correct moeten uitvoeren. Toffe cursus!

Heel erg goed!

Goede bhv/ehbo cursus. Erg leerzaam en interessant

Ontzettend fijne les!

Wat een top instructrice hadden we afgelopen dinsdag (5 nov.) in de Lachende Vis in Den Bosch. Duidelijke uitleg, geduld, humor, ruimte voor vragen, verhalen uit de praktijk en een goede opbouw. Ik hoop haar in ieder geval vanaf nu ieder jaar te krijgen! Helaas heeft mijn geheugen de naam van de instructrice niet opgeslagen, maar dit is vast in jullie systeem terug te vinden om haar deze oprechte pluim te geven!

Het was een leuke leerzame dag.

Ik heb de dag gemoedelijk/gezellig met een diverse groep personen als zeer goed ervaren.

Super fijne ervaring en weer erg leerzaam

De herhalingstraining was weer erg leerzaam. Veel aandacht besteed aan reanimatie, brand, verbandjes leggen en bepaalde handelingen bij stikken. Ook fijn dat je wat meer tijd hebt om vragen te stellen om de diepte in te gaan. Lunch was ook weer top! Zeker een aanrader

Leuk en erg leerzaam

Erg leerzaam helder. Uitgelegd ook bij vragen of onduidelijkheden kwam er extra toelichting vaak met voorbeelden waardoor alles nog duidelijker werdt! Bedankt!!!

Leuke, interessante en nodige cursus

Leuke, interessante en nodige cursus

Super interessante en enthousiaste dag!

Leuke dag, en Justin deed het heel erg leuk!

Erg leerzaam

Dit is de 4e jaar dat ik deelneem aan de training. Erg leerzaam en elk jaar leer ik weer iets nieuws. De manier van het “ les geven” is erg passend.

Duidelijk en leerzaam

Heb veel geleerd doordat de cursus duidelijk gegeven is.

Leuke BHV cursus gehad!

Goed georganiseerde cursus en leuke ervaren instructeur!

De cursus stak goed in elkaar, van tevoren was alles goed voorbereid en lagen er voor iedereen spullen klaar. Drinken en lunch was ook goed geregeld. Duidelijk programma, opdrachten en presentatie. Daarnaast heeft onze instructeur wel de dag compleet gemaakt. Door haar ervaring bij de politie, kon ze veel vertellen en had je ook gelijk het idee dat ze wist waar ze over praatte. Al met al een cursus om aan te bevelen aan anderen!

Zeer leuke les

Zeer leuke en vriendelijke vrouw

Genoten en geleerd

De les was heel gestructureerd, interessant en leerzaam. De instructeur zorgde voor een goeie sfeer waardoor het aandachtig luisteren niet lastig was.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.