Goed voor een herhaling, maar te weinig theorie voor nieuwe BHV-ers.

Kort samengevat: effectief als herhaling, onvoldoende voor nieuwe BHV-ers. Vanuit dit oogpunt is de evaluatie dan ook ingevuld. Geen opmerkingen over de trainer, locatie of lunch zelf. Veel praktrijkopdrachten zorgt voor een effectieve herhalingstraining. Er is echter nauwelijks theorie, geen boek of PowerPoint gebruikt en geen examen. Dat is het compromis van een opleiding in 1 dag, waarbij nieuwe BHV-ers en herhalers gemengd zijn. Hierdoor zijn een aantal basale zaken niet uitgelegd of besproken, met name op het gebied van ontruiming. Denk aan verzamelprocedure en de verschillende acties tijdens een ontruiming. Deurprocedure is nauwelijks ter sprake gekomen. Ik heb op eigen gelegenheid het theorieboek van SBN doorgenomen van te voren, waardoor ik nu zelf comfortabel genoeg voel de taak op me te nemen. Dat was zonder het boek toch anders geweest.

Leerzaam, deskundig en gezellig .

Leerzaam, deskundig en gezellig .

Top cursus

Leuke docenten en interessante stof. Goed geregeld allemaal, inclusief de lekkere lunch

Leerzaam en gezellig!

Veel geleerd, praktisch toepasbaar

Goed bevallen

Fijne cursus, goede afwisseling theorie/praktijk

Positieve ervaring

Goede, overzichtelijke cursusdag

prima cursus

Leerzame cursus

Super leuke en leerzame dag gehad, afgelopen dinsdag in de lachende vis. Leuke meiden en een fijne uit leg.

Duidelijk..kort maar krachtig.

Leuke klein groepje. Allemaal gemotiveerd.

Na 1 dag heel veel informatie rijker!

Top. Instructeur legt alles heel duidelijk en rustig uit. Doe je iets niet goed word je hierbij bij gestuurd zodat je het wel goed doet. Kleine groepen wat ik als fijn ervaar. Locatie is wat ouder maar wel prima in orde!

Prettige sfeer

Instructeur met medische achtergrond was goed in ELH gedeelte, brandbestrijding wat minder, concludeerde ik als ex-brandweerman en BHV instructeur. Basiscursus in één dag lijkt mij voor sommige cursisten zonder affiniteit en enige ervaring met het onderwerp te kort. Ik ben in het verleden zelf als BHV instructeur werkzaam geweest en heb ervaren dat twee dagen voor deze cursus meer ruimte geeft voor het behandelen van theorie en uitgebreider oefenen van handelingen, wat de zelfverzekerdheid van de cursist vergroot. Locatie was prima, lunch goed@

Super ervaring erg leerzaam en lieve trainer !

duidelijk top

Was een leerzame, leuke actieve dag met duidelijke uitleg

Wederom met veel plezier mijn BHV gehaald!

Instructrice Ruby maakt er elke keer weer een feestje van. Voordat je er erg in hebt is de dag weer voorbij en ben je weer helemaal scherp op alle BHV zaken. Op een leuke en leerzame manier brengt ze je alle BHV onderwerpen bij.

Positief alles up to date !

Leuke cursus gehad van luuk op 13-05! Vrolijke vent straalt hij ook uit.

Docent wist de kennis heel goed over te brengen, je kon met verschillende deelnemers de opdrachten oefenen. Wat voor mij echt een plus punt was docent maakte de les niet zo langdradig. Mijn complimenten!

Hele gezellige dag

Ik had cursist Anouk in Amersfoort, hele leuke dame die met rust en een lach ons de dag door heeft genomen. Heerlijk in het zonnetje nog brandjes geblust.

Goed uitgelegd alles en duidelijk was

Interessante cursus met een leuke begeleidster!

Dit was mijn eerste BHV cursus ooit en het is mij erg bevallen. Heb veel in de horeca gewerkt dus ik dacht dat ik het allemaal wel wist, maar toch nog nieuwe interessante dingen geleerd. Anouk was ook een erg fijne begeleidster!

Heel leerzaam en enthousiaste leraar!

Het is voor iedereen super goed om deze cursus dag te volgen. Ik raad het iedereen aan. Super leerzaam! Ruud gaf heel goed uitleg!

Voldoende

Les is goed. Locatie is goed. Alleen kaart duurt te lang heb nog steeds bhv pas nog niet ontvangen. Dat kan sneller . Misschien ergens ophalen of zo. Maar het moet beter sneller vlotter.

was weer prima in orde

Prima instructeur en alles was goed geregeld.

Zeer waardevolle training

Training was goed verzorgd en erg waardevol. Zeer leuke trainer waardoor je de aandacht er goed bij kon houden!

Goede heldere cursus

alles wat nodig is is gezegd

Goede uitleg en prettig uitgelegd niet zo saai

Leuke leerzame dag gehad

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.