Was een informatieve dag voormij. Dit was voor mij de eerste BHV, goed geslaagd dag.

Veel geleerd op deze dag. Er waren ook dingen bij of handelingen die ik niet had verwacht. En erg interessant om met de AED te werken. De lunch was ook goed geregeld. Mooie dag dus. Aanrader voor iedereen. Groetjes

Leuke, leerzame cursus

De instructeur gaf een duidelijke, maar ook leuke uitleg. De oefeningen die wij moesten doen waren goed uitgelegd. Er was genoeg ruimte voor vragen. Je werd er echt bij betrokken.

Zinvol en goed gedaan!

De dag werd gegeven door een leuke vrouw die ook praktijkvoorbeelden vertelde. Daar konden we veel van leren.

leuke leerzame cursus

Erg leuke manier van een cursus geven. Het zet je aan tot zelf nadenken en ik heb hier veel van geleerd. Door het oefenen blijft alles wat beter plakken en de uitleg hierbij. Ik heb een leuke leerzame dag gehad.

Zeer leerzam cursus

Het was zeer leerzaam cursus, met praktisch tips.

top

helemaal goed vriendelijk en duidelijk

Leerzame dag

Zeer duidelijke uitleg, het was een leerzame dag.

Een zeer leerzame en fijne training. Zeker om alles weer op te frissen

Prima training

Fijne manier van training geven, veel relevante kennis

Veel kennis en achtergrond informatie

Veel kennis en instructeur brengt het op een leuke manier

Heel interessant en goed uitgelegd

Luuk legt alles goed uit met veel energie Heeft ook humor tussendoor waardoor je bij de les blijft Hoop eea niet nodig te hebben maar blij dat ik het weet

Luc is ontzettend duidelijk met een vleugje humor

Duidelijke opbouw met goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Luc geeft erg leuk les!

Veel geleerd, fijne sfeer.

Start met koffie en een voorstel rondje, daarna gelijk aan de slag met reanimeren, verder een ordelijk verloop van de dag waarin alle onderdelen behandeld zijn. Met als kers op de taart het blussen van een brand. Kortom een leerzame, productieve en gezellige dag.

Top!

Fijne instructeur met een goede en duidelijke uitleg.

Geweldige cursus.

Een aardige kundige en ervaren docent die mij veel over BHV heeft geleerd. Nu ben ik in staat mensen te redden zover ik kan.

Karin was geweldig! meerdere jaren BHV cursussen gevolgd maar van haar dingen geleerd waar je normaal nooit over nadenkt.

Leerzaam

Prachtige kerel die alles duidelijk uitlegd. Fijn spel waardoor alles beter blijft hangen .

Het was super leerzame bhv cursus. Nog nooit eerder zo goede uitleg gehad. Dikke compleet 101 bhv

Het was klein groepje. Ideaal. Met een goede instructeur. Het erg vriendelijk en grappig en super leerzaam. Leuke locatie en lekker eten. Het is echt geslaagd.

It was highly informative, engaging, and gave me the confidence to handle emergencies effectively

I had an amazing experience at the first aid course/emergency response

• Would you recommend us? Yes

Leerzaam

Zeer goed uitgelegd en Anouk is een vrolijke juf ze maakt er een leuke dag van.

Leeerzaam

Anouk is een hele fijne instructrice

Een gezellige en leerzame dag!

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Instructrice was vrolijk, duidelijk en wist alles goed uit te leggen...al met al een gezellige dag met een educatief einddoel.

Super leerzaam en gezellig

Nice

Prettig en leerzaam

De instructeur Karin was duidelijk in haar uitleg en had alle tijd voor het beantwoorden van vragen.

Zeer vriendelijk en duidelijk

Een zeer leerzame dag met goede uitleg echt serieuze zaken maar wel af en toe een grap om de gezelligheid erin te houden. Duidelijke uitleg ook

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.