Ondanks een kleine stagnatie bij de start van de uitvoering van de opdracht is het prima opgepakt en netjes uitgevoerd. Overleg en afspraken zijn ook goed verlopen.
Bekenkamp heeft zich prima gehouden aan alle afspraken: eerst goede info, daarna snelle offerte en na akkoord snel ingemeten. Levering en montage gingen volgens afspraak.
Prima geholpen en goed advies gekregen betreffende de nieuwe pvc vloer en ook voor de mannen die de gietvloer en pvc hebben gelegd
Na ophangen van rails en gordijnen was een kleine correctie nodig, maar dat is in volle tevredenheid op korte termijn opgelost
De verkoopster was uitermate behulpzaam bij de keuze van aankoop . Bij de aflevering werd uitgebreid hulp verleend bij het verplaatsen van het meubilair.
Positieve ervaring van advies tot oplevering. Afspraken allen nagekomen. Kwaliteit lijkt top maar vloeren liggen er net.
Zowel in de showroom met bespreken als het opmeten in de woning was vakkundig en prettig verlopen. De afspraken die gemaakt zijn zijn goed nagekomen. Wij zijn bij Bekenkamp gekomen door de vloer die gelegd is door Etienne bij mijn dochter. Degene die nu ook bij ons zijn geweest zijn vakkundig en vriendelijk.
Ik ben goed geadviseerd en de gordijnen zijn mooi opgehangen.
We kennen Bekenkamp al wat langer en ook nu liep alles op rolletjes en kwamen er vriendelijke en kundige mensen bij ons thuis over de vloer.
Enorm klantgericht. Meedenkend, servicegericht en in oplossingen denkend. Hele goede monteurs, die netjes werken en pas weggaan als alles naar tevredenheid is geplaatst. Je betaalt iets meer, maar je krijgt er 200% voor terug.
Beste Kitty, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u onze klantgerichtheid, service en oplossingsgerichte aanpak zo waardeert. Onze monteurs doen er alles aan om zorgvuldig en netjes te werken, en het is fijn dat u dat zo heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er lang van zult genieten! Met vriendelijke groet, Kevin Bliek
Mensen die luisteren, meedenken, het vertalen naar jouw situatie, heel goed en fijn!
Alle afspraken keurig en op tijd nagekomen. Als extra service 1 rolgordijn eerder opgehangen dan de andere. Meedenken/werken van de tapijtleggers ivm nieuwe bed dat kwam. Krappe tijdspanne, maar gelukt! Rommel netjes opgeruimd en gestofzuigd. Hulde voor de mannen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alle afspraken keurig en op tijd zijn nagekomen en dat we u met extra service hebben kunnen helpen. Ons team zet zich graag in om mee te denken en flexibel te werken, zeker bij een strakke planning. De complimenten geef ik met plezier door aan onze monteurs. We wensen u veel plezier met uw nieuwe rolgordijnen! Met vriendelijke groet, Kevin Bliek
Duidelijke informatie en gang van zaken
Het hele proces verliep soepel en gestructureerd. Heldere communicatie en goede advisering. Ik ben erg blij met mijn nieuwe luxaflex.
Wordt goed geholpen en goede service.
Goede vaklui. Prima gelegd. Goede service.
Was wel een Lange levertijd maar het was het wachten waard de kwaliteit is goed en dat staat voor ons voorop
Goed geholpen met uitzoeken,werd geleverd op tijd en vakkundig gemonteerd
De monteur kwam keurig op de afgesproken tijd, heeft prima werk geleverd en alles weer netjes opgeruimd, échte ouderwetse service.
Goed en leuk advies in de winkel, daarna kritisch meedenken ten aanzien van de uitvoering bij inmeten en uiteindelijk vlekkeloze montage. Niet de eerste keer dat ik Bekenkamp heb gevraagd en zeker niet de laatste.
Ik denk dat ik niets meer hoef te zeggen. Ik weet dat later dit jaar ga ik een tweede slaapkamer schilderen, endaarna zal ik zeker Bekenkamp benaderen om een nieuwe tapijt te leveren/leggen.
Ervaren vakmensen die je het juiste advies geven en daarna ervoor zorgen dat alles compleet en correct wordt afgeleverd/geïnstalleerd
Alles dat wij tot toe hebben laten doen door Bekenkamp is gewoon goed en de service is ook uitstekend.
Uitstekend geadviseerd, er werd ook ruim de tijd genomen om mij te helpen. Degene die kwam opmeten, keurig en had zeer goede tips. De mannen die kwamen installeren waren zeer netjes en zeer bekwaam.
Onze gordijnen hangen nu en we zijn er zeer tevreden over. Uitstekend advies betreffende stof, plooien en rails. Bekenkamp communiceert prima en komt haar afspraken na. Kortom een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!