Super corona proof geregeld

Ik was bang dat door de sluiting van winkels mijn nieuwe gordijn op zich moest laten wachten. Niets is minder waar. Ik kon geheel corona proof het boek met stalen ophalen, zodat ik rustig thuis een keus kon maken. Vervolgens telefonisch alle voorkeuren doorgegeven. Op deze manier kon de aanvraag voor mijn gordijn gewoon doorgaan. Super service!

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: De levertijd is altijd te lang als je wacht

goede leverancier

Goed ervaring

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Alles is uitstekend behalve de montage.

We bestelden elektrische Luxaflex in Hilversum en werden prima geadviseerd en we bestelden 1 deel elektrische Luxaflex voor het voorraam in de woonkamer en aan de achterkant 3 delen. Alles voldoet uiteindelijk aan onze wensen. Top! Een vriendelijke man kwam meten en toen hij weg was heeft mijn man nog even nagemeten en bleek de voorkant niet goed te zijn gemeten. Hij heeft gebeld en de juiste breedte doorgegeven. We werden later keurig gebeld voor een montage afspraak. Er kwamen twee vriendelijke monteurs van 13.00 - 20.00 uur om de Luxaflex te monteren, waarvan één het werk deed en de ander veelal toekeek. Van de Luxaflex voor het voorraam bleek dat de motor aan de verkeerde kant was geplaatst terwijl de bestelling in orde was. Er werd nieuwe Luxaflex besteld. Probleem was de aansluiting van de elektriciteit en gelukkig was mijn man thuis, gaf advies en heeft de boel aangesloten. Toen was de schuifpui aan de beurt en de kleine monteur heeft de drie delen Luxaflex opgehangen. De andere monteur zou de elektriciteit aansluiten en knipte een veel te groot stuk van het snoer af. Mijn man heeft ook aan de schuifpui het technisch gedeelte zelf aangesloten. We voelden ons niet op ons gemak bij deze situatie. Een poosje later kwam een werknemer van Firma Luxaflex met de nieuwe Luxaflex met de motor aan de juiste kant. Hij zag de situatie en vertelde dat de motor zo naar de andere kant verplaatst had kunnen worden en er geen nieuwe Luxaflex besteld had hoeven worden. Hij heeft de nieuwe Luxaflex geplaatst en alles voor- en achter ingeregeld. Toen werden we gebeld voor het plaatsen van een koof die uit twee stukken bestaat. Gelukkig was mijn man weer thuis want plaatsen in je eentje is geen doen. Er werd een halve koof geplaatst en van de andere helft werd eerst een stukje afgezaagd. Helaas bleek het halve deel te passen en we wachten nu op een nieuwe halve koof. Mijn man heeft de koof ook geplaatst want hij sloot niet goed aan. Is uiteindelijk mooi en bevalt prima.

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: geen professionele montage.
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

netjes gedaan wat is afgesproken

zie boven

Zeer goede ervaring

Goede service perfect gemonteerd zeer vriendelijke medewerkers

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Online gevonden

Product prima. Planning waardeloos.

Schandalig hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd qua planning. Monteurs startten niet op afgesproken datum. Door een drogreden begonnen zij niet. Daarna nog 2x uitgesteld om onverklaarbare redenen. Toen zij dan eindelijk zijn gestart, gingen zij steeds weg van het werk, om elders werkzaamheden uit te voeren. Het zou 3 maanden geleden klaar moeten zijn, volgens afspraak, dat is het nog steeds niet.

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Kwaliteit is prima, maar alleen opdracht geven aan Bekenkamp nadat zij hebben getekend voor een boeteclausule bij te laat opleveren.

trage en moeizame afwikkeling

Begin december gaf ik opdracht om lamellen te vervangen. Weken later werd dit gedaan, doch er ontbraken onderdelen. Deze werden na enige tijd gedeeltelijk vervangen. Nog steeds is de ketting te dik en het koord te kort. Wanneer wordt dit goed opgeleverd? W. Oudendorp

Goede advisering

Ik ben goed geadviseerd over de mogelijkheden voor een vloer in een appartement en de voorbereidende werkzaamheden die hiervoor nodig waren.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Geleverde materialen waren voor veel meer m2 dan nodig, niet makkelijk te retourneren. Uiteindelijk wel gecompenseerd op de factuur maar niet meer over teruggebeld, dus onduidelijk waar dit bedrag

Gedisciplineerd & deskundiger monteur/medewerkers

Optijd, werkt zoals vantevoren uitgelegd & luisteren wat maar cliënt

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Goed en vriendelijk geholpen

De Dame die ons hielp heeft voor ons uitstekende adviezen gegeven en was zeer behulpzaam

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Netjes gedaan en aardige jongens

Goede service. Netjes achtergelaten.

Vloer vakkundig gelegd.

Na waterschade is de vloer vakkundig gerepareerd.

• Advies N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: nvt

heel goed

heel goed

weer een goede koperservaring

vakbekwame, duidelijke uitleg van mogelijke producten,

• Prijsniveau N.v.t.
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

vloer is geweldig, nette en aardige leggers.

Mijn vloer is erg mooi, ben er erg blij mee. De mannen die vloer kwamen leggen werkten erg netjes en waren vriendelijk. Enige minpunt was voor mij de eindafrekening die lang op zich liet wachten en niet klopte. Na bellen werd dit wel gecorrigeerd.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: Administratie
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Mooi product, goede service.

• Ervaring met: Wanddecoratie

slecht

Bij het plaatsen van de order stond het koortje van het rolgordijn op rechts. Bij het overtikken is door Bekenkamp een fout begaan door het koortje op links te zetten. 2 keer is er getracht dit op te lossen, het duurde lang en steeds was er een monteur met een rolgordijn waar links het koortje zat Geruststellende woorden van het kantoor hebben tot op heden nog niet geleid tot een oplossing

Deskundig, vriendelijk, niet goedkoop

Klein kritiekpunt: de vooraf geschatte levertijd werd ver overschreden maar we kregen pas bericht na zelf geïnformeerd te hebben. Verder OK.

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: U zou tijdig moeten melden dat de geschatte levertijd niet wordt gehaald.
  • Ervaring met: Vloer

Goed meedenken om een probleem op te lossen

We hadden vier jaar geleden een top-down vouwgordijn gekocht via Bekenkamp. Dat gaf steeds meer problemen. Ook na vier jaar was Bekenkamp graag bereid mee te denken aan een oplossing. Ze deden een goed voorstel en nu hangen er mooie nieuwe duettes. Van Bekenkamp natuurlijk. Installatie was zoals gewoonlijk weer top: op tijd, snel geïnstalleerd en vriendelijke en klantgerichte medewerker.

Prima !

Veel sneller geleverd als verwacht, kwaliteit goed en netjes opgehangen

Prima.

Alles in naar wens verlopen.

Ruime collectie, beperkt leverbaar

Vivante Bekenkamp kent een zeer grite collectie van alles wat met raambekleding of zonwering te maken heeft. Het advies is professioneel en vriendelijk en de service is goed. In ons geval bleek na bestelling dat gekozen raambekleding niet meer in de collectie was, de gekozen kleur luxaflex niet leverbaar en de gordijnen pas veel later weer op voorraad waren. Kortom een update vooraf ipv achteraf van wat wel mogelijk was had ons een hoop zorgen en tijd gescheeld.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: Veel zaken niet leverbaar
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Wacht al weken op deurknoppen bij de geplaatste hordeuren

Geen idee wanneer dit geregeld wordt, moet elke keer zelf bellen, en tot nu toe is er nog niets daadwerkelijk gebeurd.

• Assortiment N.v.t.
  • Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Wacht al weken op deurknoppen bij geplaatste hordeuren
  • Ervaring met: Accessoires

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Professioneel en zeer klantvriendelijk

• Omschrijf uw negatieve ervaring: Nvt
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Kost wat maar dan heb je ook wat.

Uitstekende behandeling en prettige monteur.

• Service N.v.t.

Nieuwe Havenweg 5

1216 BG Hilversum

Over Bekenkamp de Woonspecialist

Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!