Fijn bedrijf
De bestelde gordijnen waren precies gemeten en geleverd. De luxaflex, die wij moesten vernieuwen, werd geadviseerd met Megaview. Een systeem waar we erg blij mee zijn.
Wij werden zeer goed voorgelicht. De plaatsing werd zeer deskundig gedaan, we zijn meer dan tevreden. Kortom niets op aan te merken.
De 2e keer dat ik produkt heb afgenomen. Wanneer ik weer iets voor de woninginrichting nodig heb, neem ik weer gebruik van Vivante Bekenkamp.
snel geholpen, ervaren personeel, weten wat is aan de hand. of is het gordijn, horren of zonwering, geen beter zaak!
Goede morgen, Mij ervaring met bekenkamp is super goed verlopen. Aardige mensen in de winkel goed advies, overleg, en met zorg geplaatst, Echte vaak mensen hebben jullie in huis, ben blij dat ik bij jullie gekomen ben Vriendelijke Groet Heeske Lazoe
goeie behandeling in de showroom. veel kennis en advies alleen was er wat miscommunicatie omtrent de inmeet afspraak via de mail en het meeleveren van de rest stof van de gordijnen.
zie hierboven.
Zeer vriendelijke mensen die weten waar ze over praten!
Mooie producten en de installatie ging ook goed. Vouwgordijnen hangen super. Maar op emails krijg je nooit enig reactie en dat is wel jammer.
Zowel in de winkel, als bij het opmeten, als bij het bevestigen van de rails verliep alles naar wens
Je nodigt mensen uit in je huis en dan moet je maar afwachten. Klant is koning bestaat niet echt meer, je mag blij zijn als je ongeveer krijgt wat je verwacht. In dit geval hebben we een heel net gelegde vloer gekregen met goed doordachte details in de moeilijker plekjes. Mooi!
Alle gelegenheid gehad voor keuze en heroverwegen, daarna op tijd geplaatst en ziet er prima uit, goede kwaliteit. Alleen afwerking vloerstopcontact beneden de maat.
geen idee wat hier moet worden vermeld
Wij hadden een nieuwe hordeur nodig. Na advies gekozen voor een plissé hor. Na plaatsing zijn wij zeer tevreden. Vivante is misschien niet de goedkoopste maar levert wel kwaliteit.
Prettig geholpen, goed advies. Afspraken worden stipt nagekomen. Goede service
Prima geïnformeerd in de winkel, zorgvuldig ingemeten en professioneel geleverd en gemonteerd.
Positief
Zie boven
Prima Luxaflex horren geplaatst. Zeer vakkundig uitgevoerd en prima kwaliteit.
Eerlijk gezegd is het voor mij altijd nog een beetje de HAVO... Maar desalniettemin prima geholpen door de diverse medewerksters in Uw zaak.
Complete stoffering laten uitvoeren na eerst uitvoerig kleur- en stijladvies te hebben gehad. Medewerkers zijn alle vakmensen en zéker niet te vergeten ook de technische ploeg! Alles foutloos en strak gemonteerd; vanaf het aanbrengen van de vloeren, plinten, behang, raambekleding tot en met de rails en de gordijnen. Top.
Wij kochten vloerbedekking, vitrage en bijpassende roeden. Die werden opgehangen samen met de door zelf aangeleverde overgordijnen. Het effect is bevredigend, waarbij het onvermijdelijk was, dat de roeden eerst niet op tijd leverbaar bleken. Hiervoor werd op zeer korte termijn een tussenoplossing in de vorm van zgn. nood-plissés gevonden. Voor dit ongemak was ongetwijfeld de corona-periode als de schuldige aan te wijzen.
Met het inmeten is praktisch gedacht en meegedacht. Het leggen is prima gedaan alleen men had niet alle goede spullen bij zich waardoor in eerste instantie een verkeerde afwerkstrip geplaatst werd. Te groot en niet in verstek waarop wij aangaven dat dit prutswerk leek. Enkele dagen later met de goede stip gekomen, die ook bij het inmeten geadviseerd werd en die is keurig en in verstek geplaatst. Het geheel ziet er nu prachtig uit.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!