Goede afspraken en uitvoering
Wel een paar weken wachttijd, maar het tapijt op de trap netjes aangebracht en alles netjes achtergelaten.
Contact bij verkoop zeer plezierig. We hadden 2 dagen prettige en betrouwbare vaklui over de vloer die zich aan de afspraken hielden !! Het resultaat is er dan ook naar en we zijn erg blij mee.!! Kortom : prima ervaring !!
de inzet horren laten opmeten , 2 niet goed (te groot) paste niet, vervolgens daarna wederom niet goed( te klein). derde keer wast het juist maar gaan nog niet makkelijk eruit omdat ze strak zitten. heeft bijelkaar weken geduurd. Nu de rekening nog.
Alleen maar goede ervaringen. Vakmensen !!!!
Er was aan de telefoon verteld dat wij op zaterdag in De Bilt, bij ons om de hoek, terecht kon voor advies over vloeren. Er was helaas niemand aanwezig die dat kon. Daarvoor moesten we naar Hilversum. Toch maar gedaan en we zijn daar heel goed en fijn geholpen! Vervolgens komt er ook nog iemand bij ons thuis die ook nog weer advies gaf om het toch iets anders te doen. Helaas was er een klein stukje te kort, maar we kregen pas de rekening nadat alles klaar was. Wij zijn super blij met onze nieuwe vloer.
De montage heeft nog wel voeten in aarde gehad (verkeerde maten) en dat heeft tot vertraging geleid. Uiteindelijk is alles op z'n pootjes terecht gekomen.
Prima advies over mijn PVC-vloer en goede legservice.
Zoals ik al zei: Goed
Naar tevredenheid.
De medewerkers en het advies was professioneel en behulpzaam. Mijn dank hiervoor. Ik ben ook tevreden met het resultaat, de vouwgordijnen zijn prachtig en ik heb er veel plezier van. Helaas heb ik 1 probleem, de kettingen om de gordijnen op te trekken zijn niet sterk genoeg voor de grote gordijn. Er zijn al 3 kettingen vervangen en ik heb een extra ketting gekregen als er weer eentje stuk gaat. Ik hou jullie op de hoogte. Met vriendelijke groet, Jolanda de Ridder
Zoals telefonisch doorgegeven zijn er meerdere dingen fout gegaan met het opmeten en ophangen van onze rolgordijnen. Doordat er niet goed is gemeten de eerste keer moesten beide gordijnen opnieuw besteld worden. 1 gordijn kon zelfs niet worden opgehangen. De oude gordijnen waren daar al verwijderd waardoor wij weken met plastic op de ramen hebben geslapen. Wel kregen wij nog de zelfde dag een factuur met verzoek tot betaling. Toen uiteindelijk de juiste gordijnen bij jullie gearriveerd waren en wij tot 2 maal toe vrij hadden genomen, werd de afspraak wederom geannuleerd en toen was ik er echt klaar mee. Gelukkig is er toen vervanging gevonden en zijn de gordijnen opgehangen. Met het resultaat zijn we blij, maar onze ervaring daarvoor was dus niet positief. Hopelijk hebben jullie hier wat aan. Ik beveel jullie graag aan mbt geleverde product, maar zal de rest er wel bij vertellen Met vriendelijke groet, Melina Spina
We hebben een goede ervaring met Vivante Bekenkamp. Na ons bezoek aan de winkel in Hilversum is de heer Patrick bij ons thuis geweest voor het inmeten. Is goed gebeurd. de levering liet op zich wachten door de stoffen leverancier. Bij levering waren er echter twee problemen. een weeffout in de stof en de gordijnen iets te lang. Alhoewel het goed opgelost is duurde dit wel heel lang. Eindoordeel: kundig, breed assortiment, maar snelheid kan beter.
Allereerst de aanhef van heer/mevrouw terwijl ik duidelijk mevrouw heb opgegeven. Daarnaast ben ik voor 90% tevreden over de 2e luxaflex. De communicatie met heer Smit vond ik niet optimaal. C'est le ton qui fait la musique. Ik heb besloten om luxaflex te houden daar ik van gedoe af wil zijn. Ik wilde wel, zoals luxaflex in keuken dat de kindvriendelijke sluiting van het koord werd vast gezet. In 1e instantie ben ik 2 maal op de zaak geweest en 3e keer is Heer v.d. Pol geweest die het koord in de keuken heeft vastgezet. Dat wilde ik ook in de woonkamer zodat ik geen gezeur achteraf zou krijgen. Op dat moment heb ik spontaan besloten nadat ik een vraag had over mijn oude luxaflex ook afkomstig van Bekenkamp om 2 nieuwe te bestellen. Ik had voor vandaag een afspraak staan met Heer v.d. Pol tussen 13.00 en 15.00 uur inzake het vastzetten. Ik heb daar speciaal een afspraak voor verzet zodat het maar gedaan zou zijn. Na 14.00 uur stond er op mijn voicemail dat Heer v.d. Pol geen gereedschap had voor steunen en dat er contact met mij zou worden opgenomen. Het ging echter niet om steunen m.a.w de boodschap is niet goed doorgegeven. Heer v.d. Pol heeft mij daarna zelf gebeld en gezegd dat hij bij deze luxaflex geen problemen verwachtte en zo ja dat ik dan contact kon opnemen. Ik betreur het dat ik hiervoor mijn afspraak heb verzet. Dit hadden ze mij ook eerder kunnen melden. Ik neem dit zeker mee in mijn afweging wanneer ik nogmaals iets wil aanschaffen. Vriendelijke groet, Anneke van Eijk
Plezierig, professioneel en met aandacht voor de klant. De plinten komen wel een stuk later op zich wel jammer maar de afspraak wordt uitstekend in overleg gepland.
zie boven
De offerte liet lang op zich wachten, doch toen die er was, verliep alles vlot, na mijn opdracht. Nog geen rekening ontvangen.
Accuraat, snel
Ik was heel tevreden hoe de heren de vloebedekking hebben gelegd.
Het maakt niet uit tegen welke problemen ze aanlopen: ze gaan niet weg tot het helemaal goed is.
Vakkundige advisering en plaatsing van de rolgordijnen
Vooral dat afspraken nagekomen worden, en alles altijd prima in orde is, de service is kortom uitstekend! Daarmee is alles wel gezegd denk ik.
Voldoende keuze. Goede service. Prima levertijd
deskundig
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!