Direct na het leggen de rekening in huis en met dingen erop die niet klopte.
keurige afwerking
Prettige samenwerking met oog voor de wensen van de klant maar een kritische blik naar gekozen oplossing. Op deze wijze ontstaan leuke dingen die passen in het interieur van klant.
Prima voorlichting, nauwkeurig werk en behulpzaam.
Deskundige met tips over je inrichting. Na het leggen was de toplaag van 1 plank los. Rob kwam meteen de volgende dag kijken en dit werd snel verholpen door degene die de vloer gelegd heeft.
We werden er bij het bezoek aan de winkel voor advies van hordeursysteem op attent gemaakt dat zij indien gewenst kunnen adviseren over de inrichting van ons huis. We hadden net een nieuw huis en ik ga zeker overwegen om jullie hulp in te schakelen als we weer wat meer te besteden hebben.
na een klacht over het leggen van het linoleum op de boven-verdieping werd deze correct opgelost.
We weten wat we aan jullie hebben, betrouwbaar en goed in staat mee te denken. Van jullie advies, zowel voor de vloer, gordijnen en kleuren muurverf, als ons nieuwe bed, hebben we nog elke dag plezier. Fijn dat jullie ons ook kennen. We komen naar jullie omdat we er zeker van zijn dat we slagen en omdat we niet op ons "hoede"hoeven zijn voor n verkoper die zn target van de maand nog moet halen.. Wij komen zeker terug!
Tijdens ons bezoek in de winkel, en het huis bezoek werd alle tijd genomen. Goed advies.
wij zij heel tevreden over de advisering en verdere afhandeling van onze wensen. wij komen een volgende keer weer terug.
goed ingespeeld op levertijd gordijnen slaapkamer offertes snel gemaakt
Wij zijn heel goed geadviseerd door Rob Megens. Hij is kundig en creatief in zijn advies. Flexibel vwb een van onze wensen.
Goede adviezen, meedenken, nette afhandeling