Geweldige service goed geholpen en netjes op tijd alles geleverd zeer tevreden
Het "hele pakket" uitstekend!
Meedenken
We zijn persoonlijk door Hans geadviseerd, Hans kent ons huis en onze inrichting dat maakt het kloppend. We hebben nl glas in lood ramen en wilden dat deze zichtbaar bleven. Hij heeft de raambekleding ook bij ons opgehangen. Helaas was er een fabrieksfout wat goed is opgepakt en wordt aangepast. We zijn echt heel blij met het resultaat.
netjes gewerkt
prima werk verricht
Droogloop matten besteld. Goed advies gehad. Keurig ingelegd, wel lang mirten wachten op de levering.
fijne winkel, met prachtig assortiment. fijn geholpen.
Zeker ook het meedenken in oplossingen.
Ik koop al jaren bij Den Breejen Interieur. Altijd geweldig. Lokaal ook nog een gemakkelijk.
De service laat nog al eens op zich wachten, dat is echt jammer.
In de winkel werd ik goed geholpen. Afspraken werden nagekomen.
Alles is goed en netjes opgemeten. Vervolgens alles opgehangen. Ze werken heel netjes en secuur! Iedereen aan te bevelen.
Zoals gewoonlijk een prima kwaliteit geleverd ,
Mijn ervaring over den Breejen Interieur altijd goed geweest in verleden en nu heden geen klachten wij doen graag zaken met den Breejen
Verstand van style en interieurs super goed geholpen in de winkel vandaar dat ik na 15 jaar daar weer naar terug ben gegaan zeer zeer tevreden
Zeer goed advies betreffend de afwerkingen. Zoveel aanbod hebben ze, dat je toch knap wordt geadviseerd wat voor product het best bij je interieur past.
Goede ervaring! Aardige mensen. Weten waar je aan toe bent!
Ik ben inmiddels al vele jaren klant bij de firma den Breejen naar volle tevredenheid de kwaliteit van de raam bekleding is goed / mooi en de adviezen zijn voor mij doorslaggevend want ik ben van mezelf wel een twijfelaar
heel prettig bedrijf. in alle afdelingen klopt het. verkoop, werkvoorbereiding, en uiteindelijk de montage ook nog eens perfect.
Eerst hadden we rolgordijnen, maar we waren op zoek naar iets anders. Er werd ons aangeraden om voor een ander type zonwering te gaan dit bevalt zeer goed! We zijn er zeer blij mee!
Goed geholpen erg tevrede
vakmanschap
Ontzettend fijn geholpen en eerlijk advies! De vloer (laminaat op de hele bovenverdieping) is zó mooi geworden en zeer vakkundig gelegd! Ook de raamdecoratie is perfect opgehangen. Echt helemaal super en we zijn hier erg blij mee! We genieten er elke dag van!
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam