Zeer vriendelijk, en snel geholpen.
Goed bedrijf met fijne medewerkers klantvriendelijk Bij de tijd met kennis en adviezen top!!
tot nu toe goed geholpen
Snelle service
Goed en duidelijk gecommuniceerd met vertegenwoordiger , en als nieuwe klant de service goed ervaart
fijne zaak om mee te werken
medewerkers die je aan tel. hebt weten direct waar je het over hebt, en kunnen indien mogelijk snel schakelen.
anden bestelt bij 6310 john deere goede je kon kezen welke en beseldt en geleverd allemaal zo als afgesproken
Ontvangst met koffie. Voordat je het weet zijn de banden verwisseld. In verband met Corona volgt de rekening digitaal. En Arie regelt alles perfect met een praatje en een gulle lach.
We zijn weer heel snel en vakkundig geholpen
altijd hele goed service, en klant vriendelijk en niks is te gek voor de mannen van Zuid-West
snelle en goede levering. top.
Service op afspraak onmiddellijk, vriendelijk en snel. Kosten OK.
Goede afspraken ondanks het Corona, snel en vlot werken
Ik kende de naam en website al van Bandenservice Zuid-West. Voor de eerste keer een aankoop gedaan: twee gebruikte velgen via webwinkel. Ondanks corona een vlotte levering. Alleen dag/tijdindicatie van leveren is niet doorgegeven. Chauffeur heeft geluk gehad dat iemand op afleveradres aanwezig was.
Ik werd goed geholpen door Jaap. Snel en duidelijk. Het ging om een set HD banden voor onder een herder combinatie. Klant rijd er tevreden mee rond. Mijndert de Jong Agri Techniek Slingeland
word altijd goed geholpen en als er wat is keurig opgelost
Voor winter zomer wissel geweest, naar een nieuwe set. Alles top geregeld.
Goed bereikbaar voor vragen en snelle ondersteuning. Goed zaken doen
Snelle zorgvuldige handelen. Juiste prijs kwaliteit. Goede monteur.
Altijd snel en goed geholpen
Ik had aangegeven, dat ik haast had. Werd onmiddellijk geholpen in een sneltreinvaart. Leek de F1 wel.
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.