Goede service,
altijd goed geholpen
En voor een nette prijs !
Een telefoontje is voldoende om de twee jaarlijkse bandenwissel te laten plaatsvinden. Tijdens een kopje koffie en even een praatje met Arie worden de banden van mijn Volvo verwisseld. Nog even naar de bandenspanning kijken en ik ben weer onderweg.
is oke
Zeer klantvriendelijk.
Ik had een lekke band, een zelfde was niet bij Bandenservice Zuid-West op voorraad ook niet bij de groothandel (logisch was al wat ouder type winterband), tijdelijk een gebruikte band er om gelegd, na goed speuren van Arie Krijgh een zelfde gevonden die de volgende dag gemonteerd kon worden. Dit alles zonder extra kosten te rekenen voor de tijdelijke montage van de gebruikte band!!! Super bedankt.
Deskundig personeel Goede service ook onderweg Ook pechservice in de late uren wat voor ons als klant een lage stilstand betekend
Eenvoudig afspraak kunnen maken. Op tijd geholpen. Koffie smaakte weer prima en natuurlijk even een praatje met Arie.
Zeer goede service van de vakman
Had wel gerekend op een beetje korting omdat ik meerdere artikelen bestelde, de 25 euro verzendkosten vond ik tegenvallen in mijn situatie De volgende vraag is niet netjes , want jullie vragen aanbevelen? Ik heb nu nee ingevuld, maar in feite wou ik die vraag overslaan, omdat ik niet goed weet wat ik hier in moet vullen, er moet een derde keuze bij...weet ik niet
Beste heer de Jong, Bedankt voor uw reactie. Spijtig dat u de transportkosten hoog vind. Ze staan duidelijk gecommuniceerd op onze webshop en in de bestelling die u heeft geplaatst. De feitelijke transport kosten zijn ook hoger dan 25 EURO voor een dergelijke zending. Wellicht kunt u uw beoordeling heroverwegen. Vriendelijke groet, Jaap Vollaard Eigenaar Zuid West Banden 06-49901775
Heerlijk no nonsens bedrijf. Luistert naar de klantwensen. Geeft professioneel advies, is flexibel en lost op. Prijs kwaliteit verhouden zeker in orde. Ik kom er graag.
Keurig volgens afspraak geholpen.
is een correcte leverancier
Zoals gewoonlijk goede afspraak kunnen maken voor de bandenwissel. Ook werd er tevens een goed advies gegeven op mijn vraag.
Goede service en afspraak nakomen
Snel geholpen maar wel aan de prijs vergeleken met ander
Zoals hier biven
Goed en snel geholpen.
Nette mensen, goede communicatie en oplossingsgericht.
Gewoon goed geregeld.
Snelle service
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.