PIRMA ALLES VOLGENS AFSPRAAK, DAG LATER NETJES AFGELEVERD.
snelle service
Ha Piet, bedankt voor de beoordeling. En ook bedankt voor de goede samenwerking die we al jaren met jou en Schotgroep hebben. Vr Groet, Jaap
Prima trekkerbandjes, end snel geleverd.
ik kan weer rijden
snelle service
Goed en deskundig advies en een snelle accurate levering.
goed advies en service
goede service
Beste Henk, goed om te zien dat u ons via internet heeft gevonden. Bedankt voor de positieve beoordeling. Vr groet, Jaap Vollaard (directeur)
alles perfect tot in de puntjes wereld wijd
Beste Erik, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij helpen graag Nederlandse akkerbouwers in het buitenland op banden gebied. Veel succes daar. Vr groet, Jaap Vollaard (directeur)
Serviese
Prettig persoonlijk contact met Arie en verder de klantvriendelijkheid van de gehele organisatie!!
Service en vriendelijke benadering te woord gestaan door o.a Maurice Aarnoudse
Service
had gebeld voor een binnenband ,keurig geholpen
Beste heer den Hollander, dank voor uw reactie. U ontvangt een nieuwe factuur waarbij de prijs van de binnenband 25% lager ligt. Vr Groet, Jaap Vollaard
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.