Snelle levering aan een uitstekende prijs. Zonder poespas zaken doen. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven.
Goede hulp en assortiment gebruikte banden voorradig.
wij zouden graag zien dat de pech gevallen sneller geholpen kunnen worden
Jaap, zou je is willen kijken naar factuur 16000781. onze planner was op vakantie, (deze heeft normaal contact met ZW) we hadden een kapotte dumper band. Maar €340,- voor een ventiel wisselen vind ik een beetje te gek. Graag reactie.
het kontakt met de klant en de nazorg service die er kwam i.v.m. een heel klein probleempje die super is opgelost.
duidelijke website en niet van die doorklik of doorverwijs sites
Al 25 jaar goede service, dat zegt heel wat!
verstand van banden en de prijs kwaliteit en de goede service.
netjes snel en correct
sevice
de service is altijd heel goed,en bij nood wordt je ook gelijk geholpen.
snel geholpen worden
Snelle, goede vriendelijke service, betrouwbaarheid!!!
Een compliment aan de wijze welke uw interne manager , Arie, altijd positief de klanten benaderd en de klanten correct behandeld Je wordt door Arie ook aangesproken uit interesse hoe het met je gaat. Het is een kleinigheidje maar het streelt je wel.
Klantvriendelijk
de snelle levering
Vlotte en Fijne communicatie. Prima monteurs.
Correcte prijs, zeer nette afhandeling en daarbij snel.
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.