Snelle service. Goede communicatie ook mede door internet mail etc In 45 min geholpen,snel goed en adequaat met koffie Inname goede band ,netjes gedaan.
Vlotte en correcte levering
Zeer snel een offerte ontvangen. en banden zeer snel geleverd. en vriendelijk behandeld.
Alles is zeer goed verlopen ,heb Bas van de Linden zn nummer ontvangen van onze klant GKB te Barendrecht.
alles
zaterdag open en mee naar een oplossing zoeken
Duidelijke website
Vakkennis Betrouwbaar Komen afspraken na
vlot werken en geen gezeur en vertrouwen in de klant
altijd goede telefonische prijsopgaves en nemen de tijd om prijzen te zoeken voor speciale verzoeken
toen mijn bestelde band niet leverbaar was is er zonder meerkosten een duurdere band geleverd
Klantvriendelijkheid
Goede service en afspraken nakomen
Prettig kontakt
klantvriendelijk en goede producten
Snelle service.
De grote banden worden op locatie gemaakt. Dat is ideaal.
Snel en direct handelen, daarnaast een prettige en open communicatie
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.