prima afspraken mee te maken.
ja goed voor herhaling vat baar!
meedenken met mogelijkheden
de service is perfect.
Behulpzaam
plezierige en snelle hulp bij verwisselen van de banden een goede offerte voor nieuwe banden met de aanbieding van 2e hands originele Volvo velgen lekker kopje koffie tijdens het verwisselen een altijd vrolijke en behulpzame Arie Krijgh
Snelle en correcte service.
snelle levering
gelieve e-mailadres te wijzigen in [email protected]
Juiste en snelle communicatie. Keurige ontvangst en (beneden) heerlijke koffie!
ik had een maat trekkerband besteld maar bij mij thuis te klein bevonden.daarom gebeld en deze binnen een week weer omgeruild voor een maat groter en de andere weer retour. dit is super door jullie geregeld! en ik ben er heel blij mee! super!
uit oogpunt leverancier: Vriendelijk, eerlijk, partnership, loyaliteit, verstand van zaken, mooi team met goede toekomstplannen
Vlotte en vriendelijke bediening. Altijd klant geweest vanuit het verleden.
persoonlijk
afspraak na komen ook wel prijs kwaliteit.
snel en goed
alles.
Korte lijnen en snelle reactie op vragen.
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.