Persoonlijke benadering
Staat altijd klaar!
altijd goed contact en correct behandeling
snelle service
Eerlijk en goed advies, merkonafhankelijk en snel kunnen handelen.
Bedankt voor uw reactie. Vr. Groet, Bandenservice Zuid-West
Service goed. Er worden weinig tot geen fouten gemaakt. Afspraken nakomen.
vakkundig
gebruikte voorraad
Uitstekende service, goede prijs
Ha Pieter, bedankt voor deze goede beoordeling. Vr. Groet, Bandenservice Zuid-West
Top Pieter, bedankt!
Beste Krijn, dank voor uw beoordeling. Goed om te zien dat u ons goed beoordeeld. Jammer van de 4 voor prijs. Wij zien dat klanten ons erg goed beoordelen voor service en kwaliteit. Dat is ook waar we voor staan. Dit gaat helaas niet altijd samen met de laagste prijs in de markt. Vriendelijke groet, Jaap Vollaard
Letop prijs! Uitrukken service auto kortbij te duur!
Heldere reactie, bedankt!
niet te veel enquetes
snelle akte wanneer nodig
Ha Harry, begreep dat Job je had doorverwezen. Dank voor de positieve reactie! Groet Jaap Vollaard
Jullie zijn goed bezig, ga zo door!
Dank je, Bas!
snelle service
Service
Beste heer Verbaas, dank voor uw beoordeling. Goed om te zien dat u ons goed beoordeeld. Jammer van de 1 voor prijs. Wij zien dat klanten ons erg goed beoordelen voor service en kwaliteit. Dat is ook waar we voor staan. Dit gaat helaas niet altijd samen met de laagste prijs. Vriendelijke groet, Jaap Vollaard
Prijsstelling?
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.