Super, snel en goed
Meest klantvriendelijke bedrijf wat ik ken in onze omgeving. We worden altijd snel en goed geholpen, vriendelijk personeel!
Kom er al langere tijd. Nog steeds top.
Wisselen van de winter naar zomerbanden gaat heel vlot en makkelijk. Ook de banden opslag is super.
snel en accuraat geholpen prima service.
Na telefonisch overleg van 1 van jullie medewerkers zijn de gewenste landbouwbanden netjes op de afgesproken dag bezorgd.
Goede service, snelle eerlijke levering. Blij mee dat Zuid-West in de bollenstreek zit.
Deze man nam zaterdag in zijn eigen tijd voor ons om alle te laten zien.
Product ongezien gekocht, voldoet aan de verwachting
Goede oplossingen tegen een scherpe prijs met een vriendelijke service.
Ik doe al meer dan 30 jaar zaken met Zuid West. Het is een bedrijf waar je op kan vertrouwen. Een juiste prijsstelling is belangrijk, maar de correctheid en inventiviteit is waar je bij Zuid West op kan rekenen. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Denken goed mee hebben scherpe prijzen, en zijn toegankelijk.
Fijne webshop met veel informatie, goede en nette levering.
Service als vanouds
zie boven. Off road truck voor de jongens zou wel handig zijn.
Fijn geholpen en snel een afspraak te maken die na gekomen werd.
Afspraak gemaakt en snel geholpen.
Goed overleg/uitleg, snel schakelen.
Prettig overleg
Je parkeert je auto en op de afgesproken tijd is hij klaar
Netjes geholpen en goed advies van Arjon gekregen voor mijn tractor banden
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.