Staan altijd klaar. goede service
altijd goed
Goede ontvangst, speciale corona kamer en koffie
Je wordt er vriendelijk en goed geholpen
Goede service. Snel.
Ik was op zoek naar een paar gebruikte banden. Hierbij ben ik vlot geholpen en was het snel voor elkaar.
Voor een garantie geval om halfvijf contact gezocht. Volgende dag plus nog twee andere reparatie uitgevoerd. dit alles voor een nette prijs stomverbaasd 10 met griffel.
Snelle montage en alles correct uithevoerd.
Tevreden
Snel en goed geholpen en koffie tijdens het wachten
Prima geholpen en vriendelijk personeel . Alleen heb ik nog steeds geen factuur ontvangen.!!!!!!!!!!!
All sensor banden voor Citroën Nemo laten vervangen. Zeer klant vriendelijke ontvangst al in de werkplaats. De monteur ging direct aan de slag en de verkoop medewerker op kantoor bood koffie aan. De factuur tevoren al via de mail ontvangen, wat fijn is omdat je dan al weet waar je financieel rekening mee kan houden. Super geregeld.
Via de gezocht mail van Tractors-and-machinery zowel door Jaap als Marius aan mooie banden/velgen gekomen die ik zocht voor een klant. In de vroege ochtend beide keren al een offerte in de mail. Als kleine handelsonderneming valt het niet altijd mee om snel wat passends te vinden, dus kan hulp als deze goed gebruiken!
Sinds kort zijn we met onze vrachtwagens in de service bij Bandenservice Zuid West. Tijdens bandenpech onderweg bewees Zuid West zich direct door snelle respons, uitstekende hulp en nette prijzen. Zuid West blijkt een partner waar je op kunt bouwen.
onze aanvragen worden snel beantwoord met een offerte, waardoor we ook onze klanten snel kunnen bedienen. levering geschiedt eveneens keurig volgens afspraak
Prima contact gehad met bedrijf
Snelle service en correcte afhandeling!
zeer tevreden
Bellen en 5 min later vrachtwagen in het land zodat we een uur later weer reden, super!! Bedankt.
Ondanks dat waarschijnlijk mijn probleem tussen 2 partijen lag, geprobeerd alles uit te sluiten van mijn probleem
Fijn bedrijf goed geregeld
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.