Nette garage, uitstekende behandeling.
Goede service en deskundig
Top service!
Goede service en communicatie plus een auto wasbon die de kosten van de grote beurt enigszins hebben verzacht.
deskundig, alles proberen op te lossen, hands-on mentaliteit, overal bereid voor
Zie rapport
zeer prettige sfeer en efficiënt werken
klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid
Heel klantvriendelijk en goede service. Ook als je onaangekondigd langskomt wordt je direct geholpen.
Service , prijs !
Het was erg snel en duidelijk. de communicatie voor het maken van de afspraken en de vriendelijkheid aan de telefoon was perfect!
altijd netjes en goed behandeld
In het verleden met vorige auto’s ook meerdere keren tot volle tevredenheid geweest. Onze twee huidige auto’s vorige maand onderhoud en airco service laten uitvoeren. Prima voor elkaar. Nadat er waarschijnlijk een fietser tegen de kentekenplaathouder is aangereden is deze afgebroken. Even langs ABC en binnen 5 minuten geregeld en een nieuwe houder gemonteerd. Dikke duim omhoog.
De service van Edwin - denkt mee, is begripvol en oplossingsgericht! Verder heb ik zéér gewaardeerd dat hij een fruitmand kwam brengen na mijn operatie! Echt TOP!!
eerlijk en open communicatie
Prima service, snelle, vriendelijke en correcte behandeling
Eenvoudig en snel een afspraak en goed afgehandeld.
Je voelt je echt een vaste klant door de persoonlijke benadering van Edwin bij binnenkomst. Hij weet wie je bent, kent je auto, weet de geschiedenis van de auto bij ABC.
Ze denken altijd met je mee en zeggen nooit nee, maar geven een alternatief.
Fijn geholpen en goed overleg
Kennis op het gebied van airco wat verder gaat dan alleen bijvullen.