klantvriendelijkheid, service, betrouwbaarheid.
Service goed personeel
Echte vakmensen, vertrouwd, na montage werden de zomerwielen eerst nog even schoon gespoten
Open communicatie, overleg, duidelijkheid.
Altijd vriendelijk en bereid om oplossingen te zoeken bij moeilijke problemen
Net bedrijf, schoon.
De gemakkelijke omgangen vriendelijkheid
Kom er al jaren ze weten wie je bent en kennen de auto.
Er zijn vorige week maandag 2 nwe. voorbanden onder onze auto gezet en de andere banden gewisseld van winter naar zomer. Gisteren zagen we ineens dat de spanning van 1 van de nieuwe banden 3.1 was terwijl dit 2.5 moet zijn. Alle andere banden 2.7. Veels te hard. Zeker die 3.1. Dat wordt dus totaal niet gecheckt. Dat vinden we toch wel heel erg vreemd. Zeker voor een bandenspecialist.
Goede communicatie over eventuele uit de hand lopende prijzen. Goede adviezen. Denken mee met de klant.
vakkundig, vriendelijk, goede communicatie, geode afspraken
Goede en snelle service
de snelle service, en de kennis van het personeel. is iets niet in orde met de auto, wordt er gelijk gebeld en ook in orde gemaakt.
Alles
Altijd bereikbaar en vriendelijk Ook heel belangrijk. Oude mensjes worden gratis en correct behandelt. Zie mijn vader en moeder
Gewoon een eerlijk en goed bedrijf.
Top service en transparante prijzen