Heldere en snelle communicatie. Prijsopgave vooraf dus geen verrassingen achteraf.
Zeer plezierig en goed
Vriendelijke mensen, snelle en goede service. Duidelijke afspraken en goede communicatie.
Goede communicatie en alles wordt nagekeken en zn vervangen of gerepareerd zodat je weer veilig de weg op kunt.
ABC heeft enthousiaste mensen, die doen wat je vraagt, bellen als het meer kost, eerlijk advies, fatsoenlijke prijs, komen afspraken altijd na.
Nvt
Goed en vriendelijk geholpen
Kon snel geholpen worden, na een schroef in mijn band.
Na een jaar geleden nieuwe banden en uitlijnen, waarbij zeer goede service, dit jaar voor het eerst onderhoud laten uitvoeren. Werd klein onderhoud, afgeleid van vorige onderhoudsrapporten van vorige garage. Airco onderhoud bleek ook nodig. Hiervoor werd met ons contact opgenomen. Alle werkzaam heden netjes uitgevoerd. Zelfs een kortingsbon van vorig jaar werd geaccepteerd.
alles ging uitstekend en vlot
Camper gebracht voor nieuwe distributie riem en waterpomp. Eerst even rond gebeld voor de prijs en hier waren ze de goedkoopste. Omdat ik ook de reviews las dat ze hoog scoorden durfde ik het wel aan. De camper na 1 dag weer opgehaald en hij rijdt werkelijk als een zonnetje. Geen trilling in het blok meer, hij zorgt over de weg en is ook stiller. Geweldige prestatie. Ben super tevreden en tegen een hele mooie prijs!
zeer goede ervaring bij de service desk, het afspraken maken en de totale service en onderhoud.. gewoon erg goed beig
goed, snel, deskundig
Gewoon een topbedrijf, uitstekende service!
Altijd vriendelijk personeel dat met je meedenkt, die het logo de klant is koning nog hoog in het vaandel hebben staan.
Distributieriem vervangen en kleine beurt en APK van mijn Fiat Ducato 2.8 idTD camper. Bij de Fiatdealer was ik voor distributie en waterpomp 1.682 euro kwijt, zonder kleine beurt en APK. Er werd mij bij jullie verteld dat de waterpomp absoluut niet vervangen hoefde te worden en de kosten waren ong. 700 euro. Dat is eerlijk zaken doen en ook nog de hele dag een gratis leenauto, top!
Ben zeer tevreden met werk en service van jongens. Alleen het prijs van onderdelen zit iets aan hoge kant…
Een heel mooi bedrijf, top!
Zeer prettig!
Melde direct een probleem
Opvallend goede service, geen vraag teveel.
ABC staat altijd letterlijk voor je klaar. Plezierige contacten. Klantvriendelijk. Betrouwbare werkzaamheden.
Altijd goede service, ook zonder afspraak!
Vriendelijke en goede service. Vakbekwaam.
Zeer snelle en goede hulp verleend