vriendelijk
De service en de goede dienstverlening
Een grote beurt me vervanging remschijf verliep niet goed. Volgende dag terug. Je hoort nog geen excuses terwijl je gewoon NOG een uur moet wachten op een klus waarvoor je auto een daag weg is geweest. Er wordt niet tijdig gebeld als de auto klaar is. Hitteschil liet na drie dagen los na montage uitlaat. Kortom slordig en weinig bereid tot begrip en excuus.
Goed contact en service
Vriendelijk en hulpzaam personeel Werk uitstekend uitgevoerd
alles!
Zekers ze helpen me altijd super en snel. Kijken ook uit met de kosten om het betaalbaar te houden. Heb 2 auto,s en 1 camper bij hun in onderhoudt/APK. Tom is een prima gozer!!.
Vriendelijk personeel. Uitvoering volgens afspraak.
Afspraak maken,contact,offerte en uitvoering.
Snelle afhandeling van de reparatie
Kwam voor wisseling banden, maar remmen ook meteen op orde gebracht Prettige wachtruimte met koffie en internet waardoor ik tijdens de wachttijd kon doorwerken
Eerste keer dat ik mijn auto heb gebracht voor een APK keuring en onderhoudsbeurt. 1e indruk is positief. Ben benieuwd hoe mijn auto het de komende maanden gaat doen.
Klantvriendelijkheid
De medewerkers van ABC zijn zeer vriendelijk. De administratieve afwikkeling was geweldig. Dames van de administratie bedankt voor jullie hulp!
Komen afspraken goed na en hebben goede service. Lossen snel een probleem op en hebben een leenauto ter beschikking. Denken mee met de prijs. Fijn bedrijf en de moeite waard om een eindje voor te rijden. Hebben al onze auto's in onderhoud.
communicatie en dienstverlening
Klantvriendelijk, goed bereikbaar, kan altijd snel terecht, komen afspraken na: Top!
professionele indruk. Mooi schoon bedrijf. Vriendelijke mensen.