Prettige en persoonlijke bediening, Goed vakmanschap, tegen een redelijke prijs!
Beste Henk, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Fijn bedrijf. Denken met je mee. Al jaren trouwe klant. Gewoon heel erg tevreden.
Beste Angelique, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Deskundig onderzoek en reparatie en altijd auto beschikbaar
Goed advies en afspraken zijn nagekomen.
Beste Dini, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Beste Patrick, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Er wordt meegedacht en een eerlijk advies gegeven.
Beste Joop, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Ik heb in eerste instantie banden gekregen die wat te veel overlast gaven (geluid), dit is later opgelost met een andere set. Was goede service!
Beste Pieter, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Bunschoten
Makkelijk online een afspraak maken, banden in de opslag en bellen bij vragen en dan wordt er een oplossing gegeven. Altijd prima.
Beste Anke, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Bunschoten
Hier wordt een stapje extra gezet voor de klant
Beste Roland, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Er wordt op een goede manier omgegaan met mijn vragen en duidelijke adviezen gegeven.
Beste Paul, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Bunschoten
Goed bereikbaar, zowel telefonisch, als locatie en je komt nooit voor verrassingen te staan. Na diagnose, volgt informatie, advies en de te verwachte kosten die nodig zijn om de reparaties uit te kunnen voeren.
Beste Alfons, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Bunschoten
Je word deskundig en netjes geholpen , dikke pluim
Beste Ineke, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Bunschoten
Beste Theo, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team Abc Bunschoten
Soms moeten zaken zelf worden aangekaart, bijv. de reparatie van ruitensproeiers waarvoor ik terug moest, of reparatie van de remleidingen achter waardoor de remmen een paar keer vastliepen. Niet altijd duidelijk waarom soms opnieuw kosten in rekening worden gebracht; dan liever meer duidelijkheid en eventueel minder vriendelijkheid. Meerijden om zelf te controleren of de auto inderdaad weer goed werkt (zoals laatst, bij een raar geluid bij het voorwiel) hoeft van mij niet.
Beste Hylke, Dank voor je beoordeling. Jammer dat je niet het goede gevoel hebt beleefd waar wij naar streven. Wij zullen dit intern bespreken en hopelijk kunnen we jou de volgende keer bij je bezoek naar behoren helpen? Mocht je nog tips of suggesties hebben dan horen wij graag van jou. Graag tot een volgende keer. Team Abc Wageningen
Vlot en netjes geholpen
Beste Judith, Bedankt voor deze mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten.
Prima garagebedrijf
Beste Willem, Bedankt voor deze mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Heeft u tips voor ons dan horen wij deze graag? Team ABC Wageningen.
Netjes en snel geholpen, zowel bij winterbandenwissel als vervanging zomerbanden.
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten.
Beste service die ik heb bij een garage.
Beste Ruud, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen.
Er wordt hier met de klant meegedacht! Vakkundige mensen, duidelijke afspraken en netjes werken. Open bedrijf, wat van hun werk geen geheim maakt. Een bedrijf wat de klant niet "het vel over de oren trekt".
Beste Ad, Hier worden wij vrolijk van. Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen.
Het is in twee woorden 'Geweldig goed'. Van tevoren makkelijk en duidelijke afspraken maken. Het werk wordt tip-top uitgevoerd.
Beste Norbert, Hier worden wij vrolijk van. Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen.
Goede service bij abc banden, duidelijke communicatie en goede prijs.
Beste Ger, Hier worden wij vrolijk van een mooi compliment! Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Zoals altijd prima geholpen, kon er snel terecht.
Beste Lydia, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen.
Denken altijd mee, staan altijd klaar en zijn transparant over de kosten.
Beste Paul, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten Spakenburg.
Onderhouden al jaren onze auto’s en oldtimers tot volle tevredenheid.
Beste Dick, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Vriendelijke en hulpvaardige medewerker aan telefoon van ABC banden en autoservice. Gelijk hulp aangeboden gekregen nadat ik gebeld had over mijn auto die niet wilde starten, en diverse foutmeldingen gaf. Uitstekende service en snel geholpen, accu vervangen en auto rijdt weer als een zonnetje. Anja Peterse Wageningen
Beste Anja, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen.