Na vervangen airco pomp. 2 jaar problemen gehad met de airco. Geregeld opnieuw gevuld. Daar het een camper betrof en door corona is er weinig mee gereden. Is dit jaar nog eens naar de airco gekeken en bleek dat de pomp niet goed was. Vandaag is de pomp vervangen onder service en de airco werkt weer super.
Geachte heer Aad Dank voor uw mooie recensie goede service zit in ons DNA. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
We komen al jaren bij ABC en hebben alleen maar positieve ervaringen
Beste Cor, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC Bunschoten
Prima service en snel afspraak maken, ook de after-service is uitstekend.
Beste Ate, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC Bunschoten
ik maak al jaren gebruik van de diensten van ABC voor de jaarlijkse APK, en periodieke onderhoudsbeurten voor mijn auto en ben daar uiterst tevreden over. Daarom kan ik eenieder met een geruist hart aanraden om ook eens een beroep te doen op die diensten, zodat men zelf kan ervaren hoe goed die worden geleverd.
Beste Ruud, Bedankt voor deze mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC Wageningen
Ik heb een prima ervaring. Snel afspraak kunnen maken en goede communcicatie over wat er extra bijkomt.
Beste Ted, Bedankt voor deze mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC Bunschoten
fantastische goede en snelle service tegen de beste prijzen
Beste Herman, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC WAGENINGEN
De jongens denken mee, en service is uitstekend.
Beste Maarten, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC WAGENINGEN
Al jaren een tevreden klant
Beste Martin, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goede service en klantvriendelijkheid zit in ons DNA. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen
Afspraak snel gemaakt, en vlotte afwikkeling, niets op aan te merken. Klanten service staat hoog in het vaandel!
Beste Henk, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. TEAM ABC WAGENINGEN
Altijd vriendelijk geholpen
Beste Andre, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Vriendelijk personeel, lekkere koffie tijdens het wachten, prijzen zijn goed en de service is top! Als eigenaar zou ik trots zijn op zo'n bedrijf met dit personeel. En nee, ik werk er zelf niet. Het is gewoon goed!!
Beste Paul, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Wij zijn ook trots op dit mooie bedrijf. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Gewoon een fijn bedrijf met goede service. Leen auto als de mijne in de garage staat. Dat vind ik toch zeer fijn. Communicatie is ook goed.
Beste Am, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goede service en klantvriendelijkheid zit in ons DNA. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Toegankelijk, duidelijk, betrouwbaar Slim dat jullie zelfs cadeautjes komen thuisbrengen. Zoiets wordt zeer op prijs gesteld.
Beste Jacques, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goede service en klantvriendelijkheid zit in ons DNA. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
mijn meest favoriete iets oudere auto houden ze in topkonditie, Altijd overleg bij onderhoud en raparatie
Beste Johan, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goede service en klantvriendelijkheid zit in ons DNA. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Beste Ruud, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service en vriendelijkheid zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen
Vriendelijk personeel. Duidelijke prijsopgaaf vooraf.
Beste M Schimmel, Bedankt voor deze mooie 7. Heeft u voor ons verbeter punten om bij het volgende bezoek op een 10 uit te komen? Wij wensen u veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Wageningen
DUIDELIJK IN PRIJS EN AFSPRAAK EN SERVICE
Beste Johannes, Super bedankt voor deze hele mooie beoordeling, goede service zit in ons DNA. Heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC BUNSCHOTEN
Helaas kwam ik tot de conclusie dat de vestiging waar ik mijn banden normaliter laat wisselen, Deventer, verdwenen is. Na wat heen en weer communicatie, wat uitstekend is opgepakt door ABC zijn we tot een goede oplossing gekomen. Jammer genoeg niet zo dicht bij en gemakkelijk als ABC Deventer was, maar goed genoeg. Mijn review is gebaseerd op ervaringen met ABC Deventer, die dus inmiddels weg is, en voornamelijk ook het contact wat ik gehad heb met Gerben. Dit is uitstekend en doeltreffend opgepakt. Kwaliteit is lastig te beoordelen maar het monteren van de banden was altijd juist. Helaas was de meest recente keer de bandenspanning onder het voorgeschreven niveau maar dat was eenvoudig te corrigeren. Bereikbaarheid en locatie is wat mij betreft hun enige probleem omdat ze nu niet meer goed bereikbaar zijn voor mij.
Beste Mark, Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen en u hier tevreden mee bent! Wens ik u veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, ABC Banden & Autoservice
Originele beoordeling
Ik wou graag mijn bandenwissel inplannen maar tot mijn verbazing is vestiging Deventer spontaan verdwenen. De nieuwe eigenaar van het pand weet nergens van en ook is er geen contactmoment met mij geweest. Mijn banden zijn wel via hen opgeslagen en de enige twee vestigingen zijn dik een uur rijden. Slechte communicatie.
Afspraak gepland daarna zeer snelle afhandeling van mijn wensen
Beste Karel, Bedankt voor deze super mooie review. Hier zijn wij natuurlijk erg content mee. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service! Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. ABC WAGENINGEN
Ik zou al lang niet meer komen als ik niet al vele jaren uiterst tevreden was!
Beste Kees, Bedankt voor deze super mooie review. Hier zijn wij natuurlijk erg content mee. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service! Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Was hier voor beurt en APK. Keurig uitgevoerd voor de afgesproken prijs.
Beste Hans, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
komen afspraken goed na, op tijd, snel weer klaar.
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten
Auto wordt zelfs nog even afgespoten naar bandenwissel. Afspraak maken super makkelijk.
Beste Frank, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Wij wensen je heel veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten.
Je wordt vriendelijk geholpen. Bij problemen van de auto word je eerst gebeld en de prijs voorgelegd. Prima.
Beste Theo, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Vriendelijkheid en duidelijke communicatie zit in ons DNA. Wij wensen je veel veilige kilometers en graag tot de volgende keer. Team ABC Bunschoten
Goede ervaringen!
Beste Wim, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel veilige kilometers en graag tot een volgende keer. Team ABC Bunschoten