Als ik ineens een probleem heb met de auto bel ik of ik meteen langs kan komen en altijd kan ik meteen langs komen om hun deskundig oog ernaar te laten kijken. Zodat ik weet of ik nog veilig kan rijden. Ik heb al een paar keer gehad dat ze meteen iets vervangen of aandraaien of wat dan ook. En daar hoef ik dan ook vaak niets voor te betalen. Altijd vriendelijke ontvangst. En goede uitleg over problemen. Ook bij apk-keuringen lichten ze je goed voor. En helpen in t nemen van een beslissing: wel of niet repareren.
Goede service, duidelijke communicatie en een eerlijke prijs.
Zeer goede service en niet te beroerd om smorgens voor ons om zeven uur even een band te plakken zodat we wegkunnen, dat is top service , houden zo. Vishandel Rick Hopman.
Nvt
Na decinia Michelin banden gekocht te hebben nu eens een ander merk. Het is Goodyear geworden en ik moet zeggen ik heb er geen spijt van. Goeie grip bij droog maar vooral bij nat weer.
Heb 410,19 euro betaald.het factuurbedrag is 386,93. heb gevraagd het teveel betaalde tegoed te houden voor de volgende keer. Heb daar nog geen antwoord op gekregen.
Goede en vakkundige reparatie, we kunnen weer veilig de weg op.
Ik heb niet het gevoel opgelicht te worden
maken waar wat ze beloven. Vooraf een duidelijke opgave.
Ik had mijn vier versleten zomerbanden laten vervangen door nieuwe en een algemene onderhoudsbeurt van mijn auto. Dagarna reed de auto alsof hij nieuw was. Fantastisch gevoel!
Al best wat jaren klant bij ABC. Zonder grote problemen werd de auto weer in orde gemaakt. Eerlijk advies op de koop toe. Nou, zo hoort het toch?!
Van te voren duidelijke uitleg, Altijd vriendelijke en professionele ontvangst, Lekkere koffie ;)
Goed en snel geholpen
Uitstekende service in Wageningen.
Van APK tot grote beurt en overige werkzaamheden. Al jaren tevreden klant!
Goede diensten en advies. Altijd beschikbaar en open staand
Afspraak en uitvoering, uitleg en begripvol maken Alles kortom geweldig
super
Duidelijke informatie, goede prijs kwaliteit, goed geholpen aan de balie en afspraak is afspraak.
Bij kleine reparaties kunnje altijd langskomen. Ze maken altijd tijd voor je vrij. Bij een hoge rekening kijken ze waar ze nog korting op kunnen geven. Bij een moeilijke reparatie zoeken ze zolang tot zij het euvel gevonden hebben. Zijn informeren jou wat zienaan het doen zijn, zodat er geen verrassingen op de rekening komen
De afgelopen jaren zijn onze twee 97-er Volvo's V70 bij ABC in het onderhoud naar volle tevredenheid. De blauwe is met z'n 560.000 km klaarblijkelijk de wagen in klantendatabase met meeste ervaring. En ook nu zonder aantekeningen door de APK. Op naar weer een jaar duurzaam rijden :-)
Zomer- en winterbanden liggen hier in de opslag. Helaas onlangs twee kapotte vegen en een band op de snelweg opgelopen. Toen wederom snel en goed geholpen. Absoluut een aanrader!
Breng mijn auto steevast naar ABC voor APK en onderhoud. Viel dit jaar 'n beetje tegen omdat ik daarvoor 3x op en neer moest naar de garage. Normaliter is alles in 1x gefikst. Maar goed, zoals gezegd: dit was de 1ste keer in zoveel jaren. Ik vertrouw er maar op dat dit een uitzondering was. Het maken van de afspraak, de communicatie, de klantvriendelijkheid allemaal uitstekend - enfin: kijk maar hoe ik de beoordeling heb ingevuld. Over de kwaliteit kan ik als leek moeilijk een gefundeerd oordeel geven, daarin vertrouw ik volledig op het vakmanschap van de monteurs die mijn auto onderhanden nemen.