Ik ken Albatros al bijna 10 jaar! kom daar altijd mijn banden doen, maar ook voor onderhoud van onze oude twingo. Voor onze nieuwe megane moesten we een paar sensoren hebben voor de winterbanden set. Dat was een stuk goedkoper dan bij de renault dealer. Het systeem werkte helaas niet direct (kon albatros niks aan doen) Maar Tom ging net zolang door totdat het gefixt was! en geen kosten rekenen! Dat noem ik nog een service!! dat wist ik al maar het werd nu weer bevestigd! We wonen inmiddels niet meer om de hoek, maar ik rij er graag een stukje voor om. Ik ben jullie dankbaar! groet, Michael
Binnen 24 uur ben ik zeer goed geholpen met een set nieuwe banden, als ze op voorraad waren kon ik dezelfde dag nog langskomen. Besteld en volgende dag gelijk kunnen monteren. Goed advies gekregen over verschillende type banden. Al met al een zeer tevreden klant.
Super garage. Vriendelijk personeel en fijne snelle service.
Ik kom al vele jaren regelmatig met auto's bij Albatros voor banden en onderhoud. Vorig jaar hulpvering onder een camper laten zetten en nu ook nieuwe banden voor mijn motor laten monteren. Albatros is prettig in het contact en gaat serieus op specifieke wensen in. Al meerdere malen direct op weg geholpen bij een accuut probleem, bijv. vlak voor een vakantiereis.Als iets goedkoper kan wordt dit aangegeven. Een garage die vertrouwen geeft is voor mij veel waard.Kortom; een echte vakgarage.
Goed werk, aardige mensen en een prettige sfeer!
Al heel lang een zeer betrouwbaar adres. Houden zo
Vriendelijk, betrouwbaar, professioneel. Luistert goed naar de klant en geeft een passend advies. Betaalbaar.
Professioneel bedrijf met veel deskundigheid en zeer klantgericht. Ze geven een wel overwogen advies welk type band het beste past bij jouw situatie. Ook het aanbod is hierbij heel goed. Zeer tevreden.
Klantvriendelijk bedrijf geeft je goed advies met een ruim assortiment waar door prijs kwaliteit verhouding goed is en het personeel die je keurig te woord staan
Sneller dan snel en vakkundig geholpen . Goede uitleg op advies en vragen en als kers op de taart werden mijn alu velgen schoongemaakt na de wisseling van de banden 😄😃🍰👍
klantvriendelijke mensen die je altijd vakkundig en direct helpen.
Fantastisch bedrijf,snel geholpen, vriendelijke mensen. Daar kom je graag terug naar toe
Ik ben helaas afgelopen week door een schroef gereden met mijn brommer en liep hierbij een lekke band op. Het eerste wat in mij opkwam was een bezoek brengen aan Albatros en dit is iets wat ik in het vervolg altijd zal doen indien nodig. Vriendelijk werd ik meteen geholpen en voordat ik überhaupt met mijn ogen kon knipperen zette de medewerken mijn brommer op de brug. Hij ging vervolgens overtuigd en snel te werk en had de band in minder dan vijf minuten gerepareerd. Bij het afrekenen viel de prijs mij ook nog ontzettend mee en dit laat mij geen andere keuze iets te doen wat ik eigenlijk nooit doe , omdat ik altijd ruimte voor verbetering zie maar in dit geval was dat onmogelijk, ik geef Albatros Banden voor dit bezoek een hele dikke 10 en ik heb mijn adres voor banden in het vervolg wel gevonden, bedankt voor de geweldige service jongens!
Ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf en stuur dan ook iedereen die ik spreek naar jullie toe!! Het is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf en jullie hebben vakmensen op alle gebieden.
Mijn eerste ervaring met Albatros Banden IJmuiden bv is bijzonder goed. Dhr Thom van de Graaf heeft me buitengewoon deskundig en vriendellijk bediend wat betreft de aanschaf van vier nieuwe banden. Bovendien rijdt mijn auto nu veel beter dan voorheen nu deze tevens uitgelijnd is en dat allemaal voor een uiterst concurrende prijs! Albatros banden heeft er een vaste klant bij; beste Thom tot de volgende keer aan de Dokweg 16! Met een vriendelijke groet, Frits van Duuren
Fijn snel geholpen. Eerlijk advies en personeel functioneerde als team heel goed georganiseerd.
Ben al 38 jaar klant,alleen maar positieve ervaringen!
Ik denk dat ik al zo ongeveer 35 jaar bij Albatros banden kom, dat zegt genoeg denk ik. Altijd snel en goed geholpen. Ook uitgebreide hulp bij het zoeken van velgen etc. Veel verloop gezien bij het personeel maar nooit teleurgesteld. Mag ik nog 35 jaar komen????
Auto wilde niet meer starten, naar albatros gereden en hebben ter plekke de accu vervangen. Top service en uitstekend geholpen.
Goede communicatie en duidelijke uitleg, transparant. Ik ben zeer tevreden over de service die ik krijg en zal dan ook de naam Albatros door geven :)
Prima geholpen, en geen onverwachte dingen achteraf.
Aardig, behulpzaam, gastvrij, vriendelijk, duidelijke uitleg.
Prima bedrijf. Begrijpen hun vak en hun klanten.
vriendelijk, behulpzaam, prijs kwaliteit is goed prettig bedrijf om mee samen te werken.