We zijn vriendelijk en goed geholpen.
De dakgoot was goed in behandeling.
goede service
Mijn deurbel was defect. Na de melding kwam binnen enkele dagen de monteur om een nieuwe deurbel drukker te monteren. Dankjewel.
De service en klantvriendelijkheid was top wij zijn netjes geholpen!.
Snelle service
Top service! Alles netjes en snel geplaatst. Helemaal blij met mijn nieuwe keuken! Echter was het wel fijn geweest als ze een uitleg hadden gegeven over mijn afzuigkap zonder motor! Ik dacht dar hij het niet deed namelijk.
goed en snel geholpen. goede service
Bij het maken van een afspraak ben ik heel goed geholpen. Dit was een spoedafspraak! Zeer tevreden
snel, goed!
Goed, zonder meer!
Bel Joziasse Bouw toets 5 en je wordt vriendelijk tewooord gestaan en adequaat geholpen.
Altijd leuke mensen aan de telefoon. De monteurs zijn ook heel vriendelijk, en het werk wat ze doen is top!
Had online reparatieverzoek gedaan (ik denk op een donderdag) de dinsdag erop stond iemand voor de deur. Ik had daar geen bevestiging oid voor gehad, maar gelukkig werkte ik thuis. Hele vriendelijke meneer, keurig netjes nieuw beslag op de deur gezet. Zeer tevreden!
Contact over de schade aan trapleuning is heel goed gegaan. Zeer vriendelijke medewerkster gesproken. En schade aan trapleuning is snel uitgevoerd. Dank daarvoor.
Mijn buitendeur was niet open te krijgen met sleutel er was geen beweging mogelijk er werd een medewerker door Uw bedrijf gestuurd die kwam zo spoedig mogelijk en heeft het slot gemaakt
Ik ben goed geholpen en zoals altijd binnen 2 dagen van het ongemak af.Geweldig!
Er was veel wateroverlast in de brandgang.Er zijn 3 tegels goed gelegd.Maar omdat er onder de poort beton zit werdt er niks aan gedaan.Dus blijft het water daar alsnog staan.
nette en vriendelijke verzorgd personeel wat er kwam
De koof op het balkon is weer netjes op orde, dankzij deze vakman
Altissimo netjes