Rondom tevreden met de aanpak en het resultaat
Melding woensdag gemaakt vrijdag al een monteur voor de deur. Goede snelle service!
Netjes opgelost en vlug
Snel geholpen met de lekkage, aardige medewerker die gelijk het dak op ging om de lekkage bij de schoorsteen te verhelpen.
Problemen waren snel en duidelijk opgelost
Heel goed
Perfect alleen de douche kop of nog niet helemaal goed als je de exsta kast komt aanleggen ook alles netjes afwerken alle gaatjes enz en ook bij de termosaat en de Lijdingen van de comi ketel die zijn niet afgedekt dat is gevaarlijk voor de kinderen en Miljeu. 0648989239 Spoed lijn.
Uitstekend uitgevoerd
De klacht is keurig opgelost door een werknemer van Bouwbedrijf Joziasse. Wij zijn zeer tevreden !
Positief!
Snel en prima geregeld
Prima geen problemen komt de afspraak netjes na en komt op tijd
monteur kwam op afgesproken tijd. hij werkte netjes en heeft uitstekend werk geleverd. top.
De monteur was vriendelijk en heeft zijn best gedaan. Probleem is echter nog niet opgelost.
Wij hebben bewoner diverse malen getracht telefonische te benaderen echter zonder succes. Per mail verzocht om contact op te nemen om deze beoordeling te bespreken.
Originele beoordeling
Geen Joziasse gehad!!
Vriendelijk en goed werkt verricht
Doen hun best om klacht op te lossen Bij mij helaas tot nu niet!! Nog steeds het zelfde probleem! Heb er al enige jaren last van!
Alles is vakkundig gedaan,ben zeer tevreden . Wat er nog verbeterd zou kunnen worden is: de communicatie en het terugplaatsen van dergelijke dingen.
Voor de 2e keer zijn ze langs geweest vanwege het loslaten van de pleisterlaag van het plafond. De eerste keer hebben ze het plafond (deels) geverfd, maar nu kreeg ik te horen dat dit niet meer gedaan word..
Schilderwerk in de woning valt onder de werkzaamheden welke voor de huurder zelf zijn. Deze mogen wij helaas niet uitvoeren.
Read above.
Wij hebben bewoonster gesproken en een nieuwe afspraak gemaakt. Mogelijk zit er een productiefout in de nieuwe kraan.
Goed personeel die welwillend zijn.
Tegen half 5 gebeld op 9 sept j l. Ivm lekkage in de kast vanaf het de. De storingsmonteur was er al even 5 uur, deed nauwkeurig onderzoek zelfs op eigen ladder naar het dak, maakte foto’s en liet ze mij zien!!!!
Originele beoordeling
Vanaf het dak lekt het in de kast waardoor ventilatiesysteem is uitgezet door de storingsmonteur op 9 sept j.l. Na minstens 4 telefoontjes heb ik nog niets gehoord.
Prima service.
na 2x komen kijken kwam de derde er achter waar het lekte
Ik werd binnen een dag geholpen. Alleen de goede maat raamboompje was niet te krijgen volgens de loodgieter, dus daar wacht ik nog op.
Ik ben goed geholpen , en het probleem is opgelost .