Meneer werkte netjes en vriendelijk aan. De keuken la gaat nu wat zwaar open dus ik moet terug bellen of het wat lichter kan, Voor de rest supper tevereden. Mvg hoogesteger
Na mijn telefoontje werd ik vooral omdat het toch vakantie is snel door Uw medewerker geholpen aan een nieuwe kraan voor boven de gootsteen
Een uiterst vriendelijke medewerker die het probleem meteen vakkundig heeft opgelost. Medewerker was geïnteresseerd en beleefd.
's Morgens gebeld ivm kapot voordeur slot. Begin van de middag kwam er al iemand en is er een nieuw slot ingegaan
Voor het niet goed sluiten van onze iets scheef gezakte kunststof voordeur, had ik een specialist gevraagd en... gekregen!
Reparatie netjes uitgevoerd en aardige medewerker
Nieuwe (boven) knip op voordeur, slordig werk, zit verkeerd om en niet netjes gedaan.
Wij hebben bewoner gemaild met verzoek contact op te nemen voor het maken van een afspraak zodat de monteur het probleem op kan lossen.
Vriendelijk personeel,keurig gemaakt.
Zoals altijd prima!
Het is fijn om een tijdpad te kunnen afspreken. De monteur kwam dan ook binnen die tijd. Vriendelijke man, mankement was snel verholpen.
Vriendelijke medewerker, netjes, verzorgd en loste het probleem goed en snel op
nvt
De metselaar die mijn achtergevel moest repareren is een uitstekend vakman!
Ze hebben mij goed geholpen
De medewerker die gestuurd was, kan het niet snel genoegd gaan (ZZP er), kan niet op tegen de ouderwetse service.
Wij betreuren het dat bewoner dit op deze manier heeft ervaren en hebben reeds diverse malen getracht contact op te nemen om de situatie te bespreken. Echter nog zonder succes.
Meeste medewerkers goed
Ze kwamen mooi op tijd
Snel en correct gerepareerd.....
Snelle reparatie en vriendelijke monteur
Laten weken niet van zich horen, loze beloftes In dit geval van een keuken die nog steeds besteld moet worden. Rectificatie. Door een misverstand, had bovenstaande beoordeling moeten gaan over het gedane stukadoors werk,en niet met de keuken Over het stukadoorswerk ben ik zeer tevreden. Alles werd vlot en keurig netjes in orde gemaakt. Waarvoor dank.
Wij hebben bewoner gesproken en deze beoordeling heeft betrekking op werkzaamheden waar bewoner wel tevreden over is en zal de beoordeling aanpassen.
Originele beoordeling
2e monteur heeft alles zorgvuldig opgelost.
Originele beoordeling
Te weinig informatie retour. Onderdeel Is besteld ?? Maar leverbaar ?? Enz enz
Ik ben snel en vakkundig geholpen.
Hij deed zijn werk erg goed( een groot vakman)!