De reparateur was op de afgesproken tijd. Hij heeft het probleem gevonden en opgelost. Ik ben zeer tevreden.
Er zou behangen worden in mijn woonksmer omdat ik.door de buren waterschade had gehad Er kwam.toen een.mqn.om.mijn muur te behangen maar die me toch over haalde om de muur te witte. Ik.stemde daar mee in het zou mooi worden.maar toen.het klaar was Ik 20 minuten. de stopcontacten waren.niet eens weg gehaald en er was gewoon.om.mijn stopcontacten heen geverfd en er zitten.nog altijd veel.stukhes oud behang op rond het stopcontact al met al.alles moet ik toch.nog zelf opnieuw gaan.doen
Wij hebben bewoner al diverse malen geprobeerd te bereiken maar helaas nog zonder succes. Per mail verzocht om contact met ons op te nemen.
Prima !
Ze hebben de steutel goed af gegeven
Originele beoordeling
Ze beloven dingen maar komen ze niet na
top
snelle reactie, zelfde dag nog service.
Deze beoordeling gaat over de Keukenafdeling. Dit is de tweede beoordeling, de eerste was over de situatie keuken in 2021. Een vriendelijk gesprek gehad met een dame van Joziasse over die beoordeling, maar ja nu weer hetzelfde. Melding gemaakt van koelkastdeur schraapt langs het aanrechtblad, Voordat alles kapot zou gaan aan de koelkastdeur en aanrechtblad dit doorgegeven. Waarschijnlijk een scharnier bijstellen o.i.d. Een onderhoudsmonteur van Bouwbedrijf Joziasse die bezig was met een andere klus in ons huis heeft het probleem opgelost binnen 15 minuten. Ik vind het een waardeloze communicatie van de keukenafdeling om niet eens te reageren en ik moet blijven bellen.
Wij hebben bewoner gesproken en betreuren het dat de communicatie niet naar behoren is verlopen. Wij zijn wel blij dat he probleem van de koelkastdeur is verholpen en dat meneer verder tevreden is over de uitgevoerde werkzaamheden en de monteurs.
Originele beoordeling
Dit is de tweede beoordeling, de eerste was over de situatie keuken in 2021. Een vriendelijk gesprek gehad met een dame van Joziasse over die beoordeling, maar ja nu weer hetzelfde. Telefonisch contact gehad met bouwbedrijf Joziasse op 15/3, 21/3, 22/3, 23/3 en twee maal op 28/3 met de onderhoudsdienst. Tocht bij de balkondeur en koelkastdeur schraapt langs het aanrechtblad, Afspraak gemaakt voor de balkondeur voor 16/3 tussen 10 en 12 uur. Onderhoudsmonteur komt en kijkt, draait twee inbusboutjes vast en meneer het is oké zo. Dit was al een keer eerder gedaan in 2021. Helaas niet dus weer gebeld en de volgende afspraak is maandag 28/3 tussen 8-10 uur. Deze monteur kijkt en snijd een stukje rubber uit de deur en zegt er moet nieuw rubber in de deur. Kijken of we dit hebben anders gaan we het bestellen. oké afgesproken en binnen een half uur komt hij met een rol rubber, snijd en bevestigd dit aan de deur maar helaas het rubber paste niet, hij was toen weer vertrokken dus weer bellen. Dezelfde man komt en zegt je hoort ervan maar helaas woensdag30/3 niets. Wat betreft de keuken is de communicatie vreselijk Voordat alles kapot zou gaan aan de koelkastdeur en aanrechtblad dit doorgegeven. Waarschijnlijk een scharnier bijstellen o.i.d. Maandag 30/3 krijgt de monteur die voor de balkondeurbezig is een telefoontje van Bouwbedrijf Joziasse om even te kijken naar de koelkastdeur en lost dit binnen 15 minuten op. Nu gaan we weer in de wachtkamer voor de balkondeur. Ik vind het een waardeloze communicatie van de keukenafdeling om niet eens te reageren en ik moet blijven bellen. Ik denk altijd behandel je klanten zoals jezelf behandeld wil worden.
Beleefd contact met personeel en een goede service. Ben zeer tevreden.
Gewoon zeer goed
medewerker van jullie heeft het eerst tijdelijk opgelost,volgende dag nieuwe driepuntsluiting.en nieuwe voordeurslot .reden van de voordeur is een vraagteken.maar ik doe geen zaken meer met bouwgroep de kok.dus woongoed mag een keer met mij praten .want ik heb al wat verhalen gehoord .de verbouwing,update van de meanderflat loopt achter op schema.want de echte schema veranderd per week schijnt bedankt voor het oplossen van het probleem m.menig
Het metselwerk is snel en vakkundig hersteld. Ook kwam er tegelijkertijd iemand voor een andere reparatie; de kraan. Hier kwam een loodgieter voor. Heel fijn dat de juiste mensen voor specifieke werkzaamheden worden ingezet. Communicatie was ook goed.
het is heel netjes en vlot gemaakt
Het probleem werd snel en goed verholpen.
Prettige man, probleem vrij snel opgelost
De loodgieter die langskwam om een leiding te repareren, ervaarde ik als uiterst positief. Het was een deskundige man, die heel duidelijk vertelde wat het probleem was, en hoe hij dit ging oplossen. Ook liet hij mij tussendoor weten wat de vooruitgang was en dergelijke. Ook gaf hij advies dat, uiteindelijk bleek, uiterst handig was wat betreft de verzekering en een compensatie voor de ondervonden problemen.
Goede ervaring met de onderhoudsmonteur en zijn leerling. Echter 23 minuten in de telefonische wachtrij gezeten vanwege drukte. Gelukkig werd het wachten wel beloond, nog dezelfde dag werd de reparatie uitgevoerd.
Goed en netjes geholpen , probleem is weer opgelost .
mijn badkamer ziet er weer geweldig uit. een nieuw toilet en het ophangsysteem van de douche is aangepast zodat ik nu weer heerlijk kan douche zonder mij tegen de tegels moest leunen om een straaltje water te krijgen. super