Netjes gedaan gelijk de kraan het weekend uit geprobeerd en lekt totaal niet meer.
Deurklink toilet snel en goed gerepareed.
Een snele en aardige montuur
Originele beoordeling
Ik heb een keer een uur in de wacht gestaan en en de verbinding werd verbroken en kon ze daarna niet meer bellen. Ook heb ik een andere keer gebeld voor iets anders en zou ik de zelfde dag nog terug gebeld worden is nooit gedaan
Totaal score 10 ik ben helemaal tevreden
snelle reactie op aanvraag reparatie, goede afspraken over wanneer ze komen en reparatie degelijk
Alle werkzaamheden zijn goed en vakkundig uitgevoerd.
Vriendelijk en geduldig
Vriendelijk personeel heeft ons probleem keurig opgelost!
Goed geholpen
goede ervaring
Een heel aardige medewerker, alles rustig gemaakt.
alles prima
Het is goed opgelost tot zover want het is droog nu.
Ons probleempje was erg snel opgelost, blij verrast door uw service en snelheid. Dank daarvoor.
De werkzaamheden zijn heel snel en goed uitgevoerd.
Alles wordt geduldig en vriendelijk uitgelegd. Nooit hoefde ik lang te wachten om iets gedaan te krijgen.
Veel te maken gehad met Joziasse ivm reparaties en vervanging van oude keuken etc. Telefonisch erg welwillend en ook goed adviserend te woord gestaan. De uitvoerende vaklieden thuis waren ook zeer behulpzaam en keken ook nog kort naar iets wat ik niet had doorgegeven en minstens zo belangrijk: Het zijn kundige vaklieden! J.A. van Belzen
Werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Snelle servive. En vriendelijk
Hele slecht communicatie lang wachten aan telefoon Weken wachten tot weer iemand komt
Bewoner gesproken en de beoordeling heeft betrekking op andere reparaties welke nog niet zijn uitgevoerd. Over de lekkage bij het dakterras is meneer wel tevreden en heeft aangegeven de beoordeling aan te willen passen.
Helemaal goed; snel actie ondernomen en probleem vlug opgelost
Zijn vriendelijk medewerkers
Vriendelijk geholpen. Vakmanschap. Top
was goed het personeel is altijd vriendelijk.
De klus was snel geklaard