dacht mee in oplossingen
De eerste keer is het niet goed opgelost dus nog een keer gebeld toen kwam er iemand die er wat meer verstand van had, Degene die de eerste kwam, jullie weten wie dat was, hoeft wat ons betreft niet meer te komen laat dan de 'Belg 'zoals hij zich noemt maar komen.
Indien mogelijk houden wij rekening met de voorkeuren van de bewoners. Goed te lezen dat het euvel in tweede instantie wel is verholpen.
Er kwam hier een Een vriendelijke en vrolijke man die het probleem snel heeft opgelost
Heb meer dan een week op de reparatie moeten wacht, wat eigenlijk wel wat spoed had. Na de de 3e keer bellen was het eindelijk opgelost. Ik ga er wel van uit dat het niet aan u lag omdat het door een derde uitgevoerd moest worden
Helaas zijn wij soms afhankelijk van een externe partij. Wij zullen uw review met deze partij bespreken.
heel prima
De verbouwing van de badkamer en wc zijn vlot en professioneel uitgevoerd. Helaas zijn er ook wat dingen mis gegaan, en dat geeft niet, als het maar word opgelost, en daar gaat het mis, want de ik heb al verschillende keren contact met jullie gezocht maar, er gebeurd niks.
Wij zullen bewoner benaderen en de betreffende punten doornemen.
Vriendelijke monteur met verstand van de klus.
Doucheputje helemaal goed maar dan heeft hij de douchekop van de slang gehaald waarbij het rubber ringetje weg is gespeld moest gisterbdus onder de slang douche ipv douchekop en kan mijn voordeur nog steeds heen en weer halen hij heeft alleen het scheurtje dichtgemaakt meer niet goedendag mr fijne dag
Wij hebben bewoner gesproken en een nieuwe afspraak gemaakt om de punten na te lopen.
De monteur had mijn klacht vrij snel ontdekt. Heeft deze meteen gemaakt cq vervangen. Top!
Snel geholpen, vriendelijk monteur
Fijn prima
Ben tevreden!
Martin was heel vriendelijk en wist snel het beste de problemen op te lossen
Ze konden niets doen
Mijn ervaring met Joziasse was zeer goed. Alles optijd en vriendelijke was.
Nooi problemen met een afspraak bij Joziasse. De monteurs weten inmiddels dat de koffie bij mij voor hen klaar staat.
Als ik aanmelding doe, krijg ik snel reactie. Zijn jullie goede en de beste organisatie. Ik ben superblij hoe jullie de zaken afhandelen.
De ophanging voor mijn douchekop was stuk. Deze is vervangen, het is niet echt super passend. Maar de douchekop blijft hangen, zo gezegd
werd gelijk gemaakt
Zes Maanden moeten wachten. Afspraak vergeten. Veel te snel afgeraffeld !
Mijn contact met het bouwbedrijf is goed. Alle reparaties worden altijd snel en goed uitgevoerd dus vandaar mijn 9
goed werk gedaan
goed, deskundig, vriendelijk geholpen.
Heb gemaild en gelijk de andere dag gemaakt
De klus was vrij snel gedaan. Accuraat in afspraak nakomen, net werk afgeleverd, prettige communicatie, vriendelijk persoon.