Snelle en prima afhandeling van klacht.
Snelle en prima afhandeling van klacht.
Zie boven.
netjes en goed
de service is goed maar jammer dat de nieuwe kraan precies omgedraaid is . de aan/uitknop zit aan de verkeerde kan en ook de warmwaterkraan.
Er was een schroefje niet goed aangedraaid en dat is vanmorgen verholpen dus ben ik helemaal blij.
De keuken werd gezet door een ronduit klantonvriendelijke man , een vakman maar stuur deze man voortaan naar nieuwbouw projecten zodat hij geen klanten contact heeft want daar heeft hij echt problemen mee.
zeer goed
zeer goed
Ik heb veel overlast van schimmel door vocht. Nu zijn er 4 simpele roostertjes geplaatst.. dus nu zal de vocht verder het huis in komen. Terwijl het probleem onder de grond zit omdat het daar erg nat is. Dus veel schimmel in huis
snel opgelost!
snel opgelost!
Prettig contact telefonische, Maar ook met de mensen die thuis de storingen opkomen lossen en/ of mankementen herstellen Zeker een bedankje waard en alvast hele fijne kerstdagen en een heel , fijn en mooi 2023 Mvg, Jac en Karin Crezee Mosselkreekstraat 23 Middelburg
Weinig last was was enkel buiten bezig
Goede ervaring. J. Pentury (SRC)
ik heb goede ervaring met Joziasse. werken snel en ik heb geen klachten.
Bij het plaatsen v.e. nieuwe achterdeur, bleek de maat vd deur en het glas niet goed (correct doorgegeven door Harm, maar verkeerd geleverd!). Zodoende had hij veel extra werk en moet nog een keer terugkomen.
snel en goed personeel is ook vriendelijk.