Dennis was beleefd,geduldig en meedenkend!
probleem geen eind resultaat na meerdere werkzaamheden maar omdat ik ik ging verhuizen heb ik aan gegeven dat het voir mij ook niet meer van belang is
Originele beoordeling
altijd vervelende antwoorden of bot of al meerdere malen telefoon erop gooiene vooral die andrea elke keer als je belt omdat ze zelf steeds liegen en aan lijntje houden of niet terug bellen en als je terugbelt nog vervelend doen ook ben in 2 weken ivm nieuwe huis en gebreken zo slecht te woord gestaan en zo slecht behandeld dat ik bijna naar kantoor kwam.. toen ik op hoge poten naar woongoed ging en wiongoed ging bellen kon het ineens allemaal heel snel over die andrea ga ik zowieso een klacht leggen respectloos onvriendelijk en onbetrouwbaar en schepen je steeds af met leugens en andere shit en eindstand zit al 2 weken in nieuwe woning met allerlei gebreken waar er met vele discussie en bellen nog maar 1 probleem is opgelost zelfs toen ik belde over gas lek is er niemand geweest er gaat wel degelijk een klacht briwf komen en woongoed is ook op de hoigte van de afgelopen weken en de gang van zaken en hoe ik behandeld ben de klacht komt voor jullie hele werkststeem onvriendelijkheid en respectloze medewerkers op kantoor en met name andrea die gaat hier wel degelijk wat over keijgen nadat ze drie keer de telefoon er op gooit respectloos niet eens luister en niet eens moeite doet dan alleen maar zeggen de monteur gaat komen maar ook die monteur is nooit gekomen een dikke vette 0 krijgen jullie en binnenkort een klacht en bekend bij woongoed heb al druk genoeg in me verhuizing en dan zijn de eerste levensvoorzieningen ook niet aanwezig en jullie hebben met vele discussie en gebel enkel de cv na een week gemaakt en voor de rest nog bijna niks en als ik dan terug bel gaan ze zelf nog moeilijk en vervelend doen en dan nog vragen wat ik van jullie vind nou als ik die andrea nog een keer aan de lijn krijg en ze hangt weer op dan sta ik daar voor de deur dan zal ik laten persoonlijk komen zeggen wat ik er van vind
Snel en kundig
Klantvriendelijke monteurs, die voor een snelle oplossing van het probleem hebben zorggedragen.
Snel en prima werk.
Bouwbedrijf Joziaase stuurde ons door ivm de verwarming naar firma vd Velde Inmiddels wachten wij al bijna vier weken op de reparatie van de verwarming in de badkamer. We hebben zelf nogmaals hierover contact op moeten nemen.
Wij hebben bewoner gesproken deze beoordeling heeft betrekking op een ander bedrijf. Ze is tevreden over dit uitgevoerde werk en wil de beoordeling aanpassen.
nette behandeling
Er zijn al meerdere reparaties uitgevoerd allemaal prima
de mankementen zijn goed opgelost
Snellevservice
Tot 1300 gewacht maar niemand gezien . Wel een excuus briefje aan mijn deur
Helaas lukt het niet altijd om op het afgesproken tijdstip te arriveren. Daarom spreken we af in tijdsblokken van 2uur. In dit geval was onze monteur nog binnen de tijd maar was bewoner niet meer thuis.
prima en snelheid ook goed maar liever nederlands sprekende mensen
Ik bewaar goede herinneringen met Bouwbedrijf Joziasse, alhoewel er een paar kanttekeningen zijn: - begrijpelijke wachttijden - welke prioriteiten er gesteld moeten in de werkzaamheden Het verschil in taak van Bouwbedrijf Joziasse en de rol van een vorige bewoner. Dat is wanneer een taak is voor de huidige bewoner, maar misschien toch verantwoording ligt bij de vorige. Maar de ervaringen zijn goed.
Alles keurig verzorgd. Perfect
Haard gewerkt met veel geduld
het is wel opgelost maar met kit dus niet gemetseld. de man zij dat het weer zou gebeuren vandaar dat hij met kit dicht gedaan heeft. ik persoonlijk verwacht meer professionaliteit van de medewerker.
Wij hebben bewoonster gesproken deze beoordeling heeft betrekking op een andere reparatie. Ze is tevreden over dit uitgevoerde werk en wil de beoordeling aanpassen.
Originele beoordeling
- begon al bij het maken van een afspraak - geen duidelijke communicatie /afspraak - ik moest vaker achter het uitvoerder bellen - het uitvoeren van het werk is niet professioneel uitgevoerd / tegel zijn niet goed aangebracht - he gaat dat voor het gas snoer bedoel was is niet goed gemaakt - voor het plaatsen van de keukenkastjes/aanrecht is de grond niet schoongemaakt - medewerker lieten zich veel tijd/ praatje sigaretten...
Snel .
Er waren nog wat dingetjes maar die man had het niet in zijn bus dus daar moet ik nog een keer voor bellen. Verder vriendelijk geholpen
Net personeel, en er wordt serieus gekeken, Naar de klacht.
Prima service. Helaas is het een terugkerend probleem door verzakking
Telefonisch contact ging super, de eerste persoon die kwam keek niet goed naar het probleem was meer een afschuif systeem. Werd niet gerepareerd. De 2e pesoon zag het probleem gelijk en was ook vriendelijk en heeft ons verder goed geholpen. Alleen de voordeur heeft nog steeds grote kieren. Maar is redelijk opgelost door dikkere tocht strips er tussen te doen, die we zelf er tussen hebben geplaatst eigenlijk zou er gewoon nieuwe strips er op moeten deze zijn te smal, of gewoon een nieuwe deur.
Keuken prima geplaatst
Zoals altijd geen klachten.
Op alle gebied: UITSTEKEND!