Aardige en nette monteurs
Heel goed
Wel veel rotzooi eromheen. Teleurstellend van niet afgewerkte dingen, rommel, pleisterwerk, stopcontact, hittestrip
Om de klus te klaren heb ik wel vaak moeten bellen
De keuken was niet op tijd binnen, tijdelijk leenkeuken, daarna de juiste
De werkzaamheden gingen vlot, de afwerking is naar verlangen
De keuken is prima in elkaar gezet
Fijne samenwerking
Tevreden
De collega's waren vriendelijk, deden hun werk goed.
Paar kleine foutjes, maar wel netjes
Snel gedaan, goede oplossing op onvoorziene werkzaamheden
Gewenste resultaat, communicatie kan beter
Goede ervaring, goede communicatie
Goed verlopen
Prettig contact en goed, professioneel uitgevoerd
Keuken snel geplaatst
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen
Laten we ons eens voorstellen. Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse b.v., ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. In december 2014 hebben wij ons uitgebreid op het gebied van service & onderhoud, door overname van de technische dienst van de woningbouw coöperatie Woongoed Middelburg, hiervoor voeren wij dagelijks alle denkbare service & onderhoudswerkzaamheden uit.