Positieve ervaring, netjes gewerkt
Goed contact
Tevreden
Snel en vakkundig uitgevoerd
Het eindresultaat is helemaal tevreden
Goed gewerkt
Snel en adequaat uitgevoerd
Prima werk
Te lang geduurd
Prettig
Heel goed en netjes gewerkt
Jammer van het aanrechtblad
Heel goed
Deskundige vakmensen en vriendelijk
Na de controle bleek er een aantal punten verbeterd moesten worden. Wat opzich niet erg is. Wat erg vervelend was is dat er keer op keer beloofd werd dat ik gebeld zou worden voor een afspraak voor het herstellen vd de punten en ik er keer op keer zelf achteraan moest. Er zijn uiteindelijk 2 monteurs geweest. Waarvan de eerste niet wist waarvoor hij kwam en uiteindelijk 1 punt had opgelost. De 2e monteur kwam uiteindelijk na 2 weken de andere punten herstellen. De belofte die werd gemaakt voor een 2e afspraak duurde en duurde. Moest er een aantal keer voor bellen, want zelf contact opnemen zoals beloofd gebeurde niet. Na in totaal 3 weken, was het opgelost..
Mooi resultaat
Snel en goed te werk gegaan zonder veel troep
Ik ben erg blij met de wc en badkamer
Het werk verliep netjes. Alleen waren sommige dingen wat slecht gepland.
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen
Laten we ons eens voorstellen. Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse b.v., ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. In december 2014 hebben wij ons uitgebreid op het gebied van service & onderhoud, door overname van de technische dienst van de woningbouw coöperatie Woongoed Middelburg, hiervoor voeren wij dagelijks alle denkbare service & onderhoudswerkzaamheden uit.