Snel, netjes en op tijd is mijn nieuwe CV ketel geleverd.
Beste Andre, Uw reactie spijt ons zeer. Wij hebben abusievelijk over het hoofd gezien dat er nog fabrieksgarantie op de drukmeter van toepassing is. Natuurlijk zullen wij onze vergissing corrigeren.
Keurige en prettige monteurs en goede communicatie met medewerkers Oostelbos maar
Geachte mevrouw, Uw negatieve ervaring berust op een misverstand. U heeft namelijk een GasNed-Onderhoud abonnement afgesloten en zoals in de meegestuurde brief/voorwaarden is uitgelegd, betaalt u bij die abonnementsvorm alleen voor het periodiek onderhoud, dus exclusief materialen en uurloon bij storingen. Mocht u hierover nog vragen heb, dan horen wij het graag.
Goed vakmanschap, flexibel. Beoordeeld op één werknemer, welke ik reeds lang ken.
komen de afspraken na.
Het jaarlijkse onderhoud van de ketel door / via firma Oostelbos is vrij prijzig maar betrouwbaar en professioneel.
Persoonlijke benadering door klantenkennis. Vriendelijk en betrouwbare adviezen.
Komt de afspraken goed na en nette mensen!
is naar mijn mening verledentijd
prima service, aardige en behulpzame mensen
Ik word hier altijd netjes behandeld aan de telefoon. En wanneer er iemand is langs gekomen om iets te repareren of voor onderhoud en er achteraf iets is vergeten te repareren of alsnog niet helemaal goed is, dan wordt je niet verrast met nog een extra factuur en wordt het snel daarna alsnog verholpen! Dit vind ik een goede service!
Geachte relatie, Wij danken u dat u de tijd heeft willen nemen om onze werkzaamheden te beoordelen. Jammer vinden we het echter, dat u onze prijs beoordeelt met een 5. Wij hebben u immers 150 euro korting gegeven op onze webshopprijs. Toch waarderen wij het ten zeerste dat onze overige beoordelingspunten wel goed scoren. Met vriendelijke groet, Ir. C.G.J. Oostelbos.
goede service, snel handelen
Altijd een corecte behandeling en altijd mooi op tijd service is heel goed.
klantvriendelijk, meedenkend, netjes uitvoerend, vriendelijk
Positief op alle fronten.
houden het onderhoudt goed bij. Zelf hoef ik hier niet aan te denken
Correcte en snelle communicatie. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Heb prijs opgevraagd voor rioleringswerk en herstel aan CV. Oostelbos had laagste inschrijving. Riolering vakkundig aangebracht, lekkage aan CV verholpen. Zijn daarvoor twee keer terug moeten komen tot het echt 100% lekkage vrij was. Eindresultaat dus prima!
Klantgericht, flexibel en naar mijn mening passende tarieven.
Doet zijn werk snel en netjes.
de medewerkers van Oostelbosch zijn meedenkend en pro aktief in het vinden van oplossingen terwijl ze met de klus aan de slag zijn.
Het gehele proces van offerte aanvraag tot installatie ketel is volledig volgens mijn verwachting verlopen.
Veldhovenring 37
5041BA Tilburg
<P>Oostelbos Installatietechniek BV kenmerkt zich door kwalitatief goed werk te leveren voor een betaalbare prijs. Wij zijn actief voor aannemers, lokale overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen etc, zonder hierbij de particulieren uit het oog te verliezen. </P> <P>Wij kunnen grote werken van diverse disciplines en complexiteit aannemen, begeleiden en uitvoeren. Wanneer nodig schakelen we vaste onderaannemers in die wij regelmatig op hun prijs en kwaliteit beoordelen. Zo kunnen we grote én kleine klanten het beste van dienst zijn.</P>
<p>Ben je toe aan een nieuwe cv-ketel? Wil je jaarlijks onderhoud zorgvuldig laten uitvoeren? Of heb je andere werkzaamheden die thuishoren bij de gespecialiseerde installateur? Dan ben je bij Abel&co aan het juiste adres. </P> <P>Wij zijn een ijzersterke organisatie met ruim 240 installatiebedrijven in alle delen van Nederland. Er is dus altijd een Abel&co kwaliteitsinstallateur bij jou in de buurt, met kennis van zaken en uitstekende servicevoorwaarden.</P>