gst attendeerde mij er tijdig op dat mijn huidige CV ketel dermate gebreken vertoonde dat repareren uiteindelijk duurder zou zijn dan vervangen. Na diverse offertes was GST goedkoper te zijn. Het personeel van GST is altijd vriendelijk en deskundig geweest. Wat bij mij zeer positief overkwam, ik had een niet veel voorkomende ketel, dat zij nooit schroomden collega's om advies te vragen.
Het plaatsen van de nieuwe ketel.
Binnen korte termijn kunnen leveren tegen eerlijke prijs.
goed/oke
dinsdag een ketel besteld en woensdag al geplaatst. fantastisch wat een snelle service
Ik heb onderhoud en nieuwe ketel, geen van beiden klachten.
goede service en klant gericht
Zeer attent , snelle service en zeer vakbekwame monteur.
Vooraf persoonlijk contact om juiste keuze van ketel te bepalen vond ik prettig. Hierdoor komt GST zelf ook niet voor verassingen te staan bij de klant. Peersoneel was deskundig en netjes.
storing in het weekend gehad, radiatoren werden heel heet terwijl thermostaat uit was en het buiten ook warm was...dus niet zo prettig. Blij dat een monteur kon komen om het te verhelpen, binnen een half uur was ie er.
vrijdag 8 april uitmuntend geholpen met het a la minute moeten laten plaatsen van een nieuwe CV ketel!! Ook bij eerdere storingen aan de oude ketel ( en die waren er helaas vaak) altijd goed en correct geholpen.
Alles is als positief ervaren op één ding na.
<p>Ben je toe aan een nieuwe cv-ketel? Wil je jaarlijks onderhoud zorgvuldig laten uitvoeren? Of heb je andere werkzaamheden die thuishoren bij de gespecialiseerde installateur? Dan ben je bij Abel&co aan het juiste adres. </P> <P>Wij zijn een ijzersterke organisatie met ruim 240 installatiebedrijven in alle delen van Nederland. Er is dus altijd een Abel&co kwaliteitsinstallateur bij jou in de buurt, met kennis van zaken en uitstekende servicevoorwaarden.</P>