Zeer flexibel in het maken van afspraken. Goede overlegmomenten.
De auto werd netjes opgehaald en terug gebracht binnen de werkdag.
Klantvriendeljk; aardige monteur
alle afspraken worden nagekomen
zeer flexibel met verzetten van afspraak. Bellen als ze de auto komen terugbrengen. nette man die de auto komt ophalen
Ouderwetse service die ik bij de merkendealer niet heb. Zeer bereid tot het werken aan een oplossing. Ik ben weer een naam en niet nummer zoveel. Zeker een aanrader.
Correcte uitleg bij terugbrengen van de auto en hij is nog mooi schoon ook.
Haal en breng service, auto gewassen en gestofzuigd
Uit stofzuigen van de auto had ik niet verwacht.
- Goede service; - mankementen van de auto doorgegeven. Deze punten zijn correct afgehandeld; - vriendelijk personeel; - Auto van buiten gewassen, van binnen gestofzuigd en kreeg als cadeau mintjes in een bakje.
Goede service, duidelijke communicatie
verrassing dat wagen schoongemaakt was. stond al weken op mijn to-do lijstje Bij collega;s inmiddels aanbevolen
Breng -en haal service Ondanks het feit dat Athlon blijkbaar de order niet tijdig doorgegeven had, werd de afspraak na navraag van mijn kant toch op de afgesproken dag nagekomen
Voor het eerst dat ik gebruik maak van haal en breng service van Valstar. Dit is me zeker goed bevallen en zal in toekomst zeker weer van Valstar gebruik maken
De schone auto van binnen en buiten. Fantastisch.
Afspraak ging niet door...
zie hierboven
Keurige afhandeling
auto is tevens gewassen !!! :)
Heb de afspraak 2x verzet, ivm tijd, toch blijven ze flexibel en begrip opbrengen, klasse!!!
Auto was gewassen en van binnen schoon gemaakt.