Het was gewoon super zowel in de showroom als alle afhandelingen

Heel fijn met alle personen en goed eind resultaat heel netjes gewerkt en alles weer op geruimd en mee genomen afval.

Super mooie kozijnen/Deuren

Wij zijn heel erg tevreden en blij met de kozijnen en deuren! Alles is netjes en in overleg geplaatst.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Goede service en afspraak is afspraak

In 2021 kunststof kozijnen laten plaatsen, keurig volgens afspraak alles gedaan. Enkele kleine punten na afloop werden ook netjes opgelost, kan niet anders zeggen dan goede service door zowel de verkoper Walter Driessen en de mannen die alles geplaatst hebben.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Lange wachttijd maar verder prima

Na 8 maanden wachttijd werd onze nieuwe schuifpui in een halve dag keurig geplaatst. Prijs-kwaliteit: goed.

• Service N.v.t.
  • De aankoop betreft Schuifpuien

Prima service als er iets mis is wordt er gezocht naar een oplossing ook Bij zaken wordt er zo snel mogelijk gereageerd was vooral tevreden over de service.

Prima geregeld en afgewerkt

Alles was prima geregeld en keurig afgewerkt.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Prima installatie, zeer slechte communicatie

Schippers communiceert niet, waardoor je telkens geen idee hebt waar je aan toe bent. De producten zien er super uit, maar het is lang wachten zonder enige vorm van communicatie.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Alles netjes en goed verlopen

• De aankoop betreft Deuren

Goede kwaliteit, prima service

Goede kwaliteit, prima service

Problemen met schuifpui

Wij hadden nieuwbouw gekocht met daarin de matige kwaliteit kiep schuifpuien van Schipper. Na 10 jaar was echt alles wat er stuk kon gaan kapot. Beslag, rails, kiepstand, gewoon open doen ging ook niet meer. Voor veel geld laten repareren. En na 1,5 jaar is het alweer stuk en geen garantie meer, maar na overleg toch besloten dat het toch onder de garantie valt. Hopelijk na deze reparatie meer geluk en werkt t systeem langer. Is toch niet fijn als je even wilt luchten en dat de schuifpui niet meer dicht gaat en dat gelukkig in deze milde winter....

• De aankoop betreft Schuifpuien

Goede service, mooie kozijnen.

Goed contact met Walther gehad, na wat strubbelingen toch allemaal netjes geworden. Jammer dat er monteurs zijn die op vrijdag middag op tijd stoppen terwijl het niet af is, en dan pas 10 weken later komen om het af te maken.

Goed product, planning matig

Kozijn zit er goed in en voldoet aan de verwachting. Door de hoeveelheid werk rond deze tijd laat de planning te wensen over. Vooraf zelf initiatief moeten nemen voor een afspraak. Het monteren was te krap gepland. Dankzij de aanhoudende monteur werd de klus de dag erna af gemaakt, de planning wilde dit een paar weken laten wachten.

• De aankoop betreft Kozijnen

We zijn heel erg tevreden.

We zijn heel erg blij en tevreden met onze kunststof kozijnen. Het is allemaal heel voorspoedig gegaan.

Een goede ervaring

Zeer betrouwbaar en netjes. Komt afspraken na. Goed product ingeleverd Top kwaliteit!

• De aankoop betreft Kozijnen

hele fijne samenwerking met een mooi resultaat

net als vier jaar geleden, zijn we ook nu weer heel goed geholpen in de showroom. Walther nam heel goed de tijd voor ons en luisterde goed naar onze ideeën en wensen. Aan de hand van voorbeelden in de showroom heeft hij samen met ons een mooie voorstel in elkaar gezet en een offerte gemaakt. Wel zat er een lange wacht tijd tussen het bestellen en het plaatsen. Dat was wel de moeite waard. Op de afgesproken dag en tijd stonden de monteurs Peter en Theo keurig voor de deur. ze werken keurig en als er meerdere opties waren dan kwamen ze nog even keurig overleggen wat wij het liefst wilde. Ook dachten ze goed mee als er een uitdaging te voren kwam. Zo kwam er al wat los zittende stuc werk helemaal los valk bij de voor deur. Dit hebben ze goed op gelost door de afwerklat wat breder te laten en nu zie je er helemaal niks meer van. Keurig gedaan. Ook met de project leider michel was het fijn om mee samen te werken.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren, Overige producten

garantie

als er iets gedaan moet worden in de garantie dan duurt het eeuwig voordat er iemand komt

Zeer slechte service

Gebeld met SCHIPPERS om een lekkage te maken, monteur langs geweest en deze specialist dacht dat het in de mohair zat. Prima zei ik als dat het is moeten we dat maar doen. Dinsdags geweest en donderdags een nog grotere Lekkage binnen. Andere Monteurs weer geweest en beweerde dat het daar helemaal niet aan lag maar dat het aan de onderkant van de pui zat. En deze lekkage tijdelijk even hadden opgelost met een simpel kitje. Daarna nog een monteur geweest om het echt op te lossen deze kwamen einde middag en hadden geen tijd meer om het hele probleem op te lossen. Er zou contact opgenomen worden maar na 2 weken nog steeds niks gehoord en nog steeds lekkage!!! Nog een keer contact opgenomen maar na lang wachten ander bedrijf ingeschakeld. Schippers weet van niks en zegt dat er onderhoud is gepleegd aardige prijs van €1115 voor een kitje !!!Dus de slogan: We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen. JA DAT GAAT NIET OP EN VOEL JE IN JE PORTOMONEE! Waardeloos!

Topteam

Na een goed advies, zijn we bij Schippers uitgekomen. Het montage team werkt snel, is erg vakkundig en vriendelijk. We zijn erg blij met onze nieuwe kozijnen en deuren.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Super kwaliteit en geplaatst door vakmensen!

Super mooie kwaliteit geplaatst door vakmensen en goede montage en afwerking! Zou schipper zeker aanbevelen bij anderen!

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren, Dakkapellen

Top bedrijf

Zij houden zich aan de gemaakte afspraken. Werken erg netjes en het resultaat is verbluffend

• De aankoop betreft Deuren, Overige producten

Heel goed.

Aardige en deskundige monteurs. Werken netjes. Zijn goed op elkaar ingespeeld.

Communicatie erg slecht

Project werd uitgesteld zonder te communiceren. Vervolgens was het glas niet aanwezig op het moment van plaatsen. Gelukkig hadden we wel geweldige werklui die het allemaal konden oplossen.

• De aankoop betreft Kozijnen

Goed werk, maar heel prijzig!

Slechts twee sterren voor Schipper Kozijnen. Dat zit hem niet in de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Wel in de prijs die ze ervoor vragen. Al met al heeft de reparatie ongeveer een half uur in beslag genomen, kosten: dat gaat richting de *** euro. Buitenproportioneel als je het mij vraagt. Schipper Kozijnen is niet bereidt om iets aan de prijs te doen, zij werken met standaard tarieven. Teleurstellend, helaas weinig andere keus in bedrijven die deze reparaties kunnen uitvoeren.

Echte vakmensen!

Eerst in de showroom geweest en goed geholpen. Werd alle tijd voor mij genomen. Lange wachttijd waarschijnlijk door oa corona maar dat was het waard. Binnen 3 uurtjes zat de nieuwe voordeur erin inclusief nieuwe kozijnen. Erg blij mee!

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Heel goed werk geleverd en zijn erg tevreden.

Ben heel tevreden over de werklui , vooral ook hun goede adviezen. De buren zijn wezen kijken en vinden het prachtig. De buren willen dit allemaal ook laten doen. Wij wachten het af. Ze vinden dat het wel wat heft gekost.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren, Schuifpuien, Overige producten

Middelweg 11

1716KB Opmeer

085 79 212 00

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!