Alles volgens afspraak verlopen. Geen woorden maar daden.
De verkoop was ongedwongen en in een gemakkelijke open sfeer. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Alle wensen werden waargemaakt. De montage ploeg was echt professioneel. Daarnaast waren die lui prettig gezelschap. Ik ben erg tevreden met Schipper. Het eindresultaat is fantastisch.
na de order worden vragen moeilijk/traag beantwoordt. Bij de levering deed één airco het niet en nog steeds niet en de screens zaten er niet bij, waren ze vergeten te bestellen. Heb gebeld hierover maar weten niet wanneer dit wordt opgelost.
Beste heer Eversdijk, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en ook voor de tips. Hier kunnen we onszelf weer mee verbeteren. Over de airco en de screens is inmiddels al contact geweest, heb ik begrepen van mijn collega. Vriendelijke groet, Loes Schipper Kozijnen
Het begon al bij het advies en de offerte beide heel goed. Gewenste leverdatum werd ook zonder problemen gerealiseerd. Levering en montage ging perfect niets op aan te merken gewoon vakwerk alles keurig netjes afgewerkt met een minimum aan overlast.
Goede kwaliteit overeenkomstig onze wensen. Plezierige samenwerking bij uitvoering
Beste heer / mevrouw Toes, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uw opmerking over de reservesleutel is doorgegeven aan de Klantenservice. Zij nemen hierover contact met u op. Vriendelijke groet, Loes Schipper Kozijnen
Goed product. Goede monteurs.
Beste mevrouw Quak, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw opmerking bij verbeterpunten. Deze zal intern worden besproken, zodat we ons op dit punt kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Loes Schipper Kozijnen
Kozijnen, gevelbekleding en dakgoten keurig geplaatst. Er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Blij met eind resultaat.
Geen enkel negatief punt te bedenken. Prima en vriendelijk personeel
Ik heb Schippers kozijnen als zeer prettig en vakkundig ervaren, en ben heel blij met de geleverde en geplaatste schuifpuien, en met het voorafgaande contact en nazorg.
Prima vaklui diegenen die hebben geplaatst.
fijne werknemers met kennis van zaken ,goede afwerking en schone oplevering . Mensen met vakkennis en prettig mee om te gaan. En vooral harde werkers , en die weten wat ze doen moeten
Alles mooi gemonteerd en alle restanten meegenomen. Geen werk voor onszelf.
Duidelijke advisering, levertijd nagekomen, nadat ook netjes een maand vooraf de afspraak van levering is gemaakt. Nette montage!
Heel,kundig en vriendelijk personeel. Er werdt heel kundig en precies alles afgewerkt. Het ziet er mooi uit allemaal.
Prettige benadering, mooie showroom, kundige monteurs en prachtige produkten. Super tevreden en trots op het nieuwe aanzicht van ons huis.
Bekwame en zeer vriendelijke monteurs. Werkten bovendien zeer zorgvuldig en netjes.
Mooi materiaal, goede communicatie, netjes gewerkt.
Plezierige vakmensen die na een redelijke lange levertijd met gezwinde spoed een uitstekend product neerzetten
Goed advies en goede uitvoering.
Beste heer Broersen, Dank voor uw mooie beoordeling. Wat jammer dat u de dinerbon nog niet ontvangen heeft. We gaan er voor zorgen dat deze alsnog z.s.m. uw kant op komt. Met vriendelijke groet, Marjolein Schipper Schipper Kozijnen
uitstekende vaklui
Goed werk afgeleverd door deskundige en communicatieve medewerkers
Alles is perfect gegaan op de plaatsing dag de montuurs vriendelijk en mee denkend. De kraan was ook op tijd en behulpzaam met allerlei verrichtingen. Alles netjes afgedekt en weer opgeruimd.Gewoon super!!
goede kwaliteit, kennis en vakmanschap. zeer goed personeel dat alles vakkundig plaatst
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!