Nette en goede afwerking Prettige vakkundige monteurs Kwaliteit materiaal Realisatie van wat beloofd was
Deskundig, betrouwbaar.
prima monteurs, Frank en Joël Vakmannen met het hart op de goede plek
Op de groene tuindeuren zitten witte kapkes/randjes. Dat wit is niet passend. In kleur is volgens ons mooier
Zeer plezierige werklui. Op tijd aanwezig. Keurig gewerkt.
netjes gewerkt door de monteurs
Gewoon TOP KWALITEIT.
Vakmanschap
Heb al positief op face book geschreven. Vooral de monteurs waren top. Ik heb al een stel uit purmerend naar jullie gestuurd..
Beste heer Fritschka, Vermoedelijk doordat de enquête in het Nederlandse is en niet in uw eigen taal Duits, is per abuis een cijfer 2 gegeven in plaats van een 8. U heeft namelijk bij zowel Aanbeveling als de vraag Klopt de stelling van Schipper, geantwoord met een JA. Inmiddels is per mail hierover ook contact met u en horen we graag uw uitgebreide mening. Vriendelijke groet, Management Schipper Kozijnen
Goede contacten met het personeel in de showroom. Na een wat vervelende ervaring bij vorige werkzaamheden, met de buitendienst, heeft men er alles aangedaan om de goede relatie weer te herstellen.
Goede communicatie bij aanvraag offerte en later bij verzetten van leveringsdatum. Vriendelijke medewerkers tijdens montage. Netjes gewerkt.
Deze is verder goed
De verkoop voelde eerlijk en duidelijk.
Het personeel werkt hard en netjes
Ondanks dat er één maat niet geleverd kon worden zijn wij zeer tevreden met het resultaat.
De uitstraling van de ingehuurde ZZP er is een min punt. Ziet er niet netjes uit. De afwerking stemt niet tot volle tevredenheid. De uitleg van de ZZP er voldoet niet.
Goed en netjes werk geleverd, en mooi binnen een tijdsbestek.
Dakkapel is zoals in de showroom daar ben ik tevreden mee.Maar de aftimmering is naar mijn idee als ik het vergelijkt met de kapellen die al op het dak staan een afgeraffelt gezicht. Als ik er een cijver voor moet geven is dat een 4. Ik denk dat jullie er even naar moeten kijken.
1. Ontbreken van advies over vensterbanken bij de verkoop. 2. niet geinformeerd/ meegedacht tijdens verkoopgesprek 3. Gevoel na opdrachtbevestiging van 'buit is binnen'en daarna geen contact/moeilijk contact met verkoper 4. monteurs installatie rolluiken kwamen veel te laat. Ze wekte de indruk dat dit heel normaal was...
netjes werk afgeleverd
Meer info over dag van plaatsing Wie komt er? Wat wordt er van de klant verwacht?
Beste mevrouw De Jong, Dank voor de verbeterpunten, daar heeft u inderdaad gelijk in. En het toeval wil dat sinds kort onze klanten hierover de informatie ontvangen. Vriendelijk groet, Management Schipper Kozijnen
In de jaren dat we klant zijn elke keer heel fijn contact gehad. We krijgen goede uitleg over de verschillende opties, er wordt niets opgedrongen. De montage gebeurt vlot en vakkundig.
Komen afspraken na, goed product, vakkundige monteurs.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!