Goed kozijn. Bij bezoek aan de showroom direct een afspraak kunnen maken voor het op laten meten en bespreken van de opties. Hierna snel een offerte ontvangen en afspraak kunnen maken voor plaatsing. Kozijn zelf ziet er goed uit en is snel en netjes geplaatst.
Geachte heer Hettinga, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is goed om te horen waar wij als organisatie kunnen verbeteren en waar dingen fout gaan, ondanks goede afspraken. De bereikbaarheid en communicatie bij de planning is inmiddels aangepakt. Zeer kwalijk dat de monteurs uw woning niet netjes hebben achtergelaten. Zij zullen hierop worden aangesproken, waarbij we natuurlijk ook vermelden dat u wel tevreden bent met de plaatsing van het kozijn. Vriendelijke groet, Management Schipper Kozijnen bv
Zeer bekwame monteurs, werken snel, goed en netjes, service is goed. Overleg en advies van de projectleider is goed.
Gewoon goed
De mannen waren keurig op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. Positieve reakties van buren dat wij een kaartje van Schipper hebben gebruikt om te laten weten dat er wat overlast kon zijn.
Kennis van zaken, montage vakkundig
Een goed product, goede levering en montage, ik kan er jaren van genieten!
plaatsing door vakkundig personeel.
Dank voor uw reactie en tips. Er is inmiddels telefonisch contact geweest, waarin een en ander is besproken en toegelicht. Dank voor uw vertrouwen, voor nu en ook in de toekomst.
Mooie kozijnen en goed geplaatst
zie boven
Mooi bedrijf met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Prima vaklui en een goede samenwerking.
We hadden een fantatsische monteur aan Carlo! Heel netjes en zorgvuldig gewerkt! Een knappe klus. De voorbereiding was goed, verwachtingen goed gemanaged vanuit jullie! Fijn contact.
Het kozijn is perfect geplaatst en mooi afgewerkt rondom. Mijn complimenten voor het vakwerk.
We hebben een dakkapel (5 ramen) en 2 velux dakramen door Schipper Kozijnen laten plaatsen. We zijn er heel blij mee! Grote pluspunt is dat er goed is geluisterd (door Cris) naar onze wensen bij het opnemen van de opdracht. Montage en afwerking is binnen twee dagen gerealiseerd, waarbij er heel netjes is gewerkt. Meerdere buren hebben al interesse getoond na het zien van onze dakkapel. Ik zou dus iedereen Schipper Kozijnen aanbevelen.
Bij ons 2ex kozijnen geplaatst. Dit keer heeft Monteur Carlo in zijn eentje korzijnen geplaatst. De eerste keer was het al prima maar deze monteur is goud waard! Werkelijk zo perfect in zijn eentje alles geplaatst. Wat een vakman. Zelfs de buurman gaat nu kozijnen bestellen.
Zeer slechte bereikbaarheid.
We begrijpen uw frustratie en vinden dit heel vervelend voor u. Een nieuwe afspraak voor de oplevering is gister met u gemaakt. We kunnen het nare gevoel nu niet meteen wegnemen, maar zijn er zeker van dat u straks tevreden bent met onze producten en hier veel plezier van zult hebben. Vriendelijke groet, Management Schipper Kozijnen bv
goeie kozijnen, en gezellige mensen met kennis van zaken. nog nooit klachten gehad.
Wij zijn zeer tevreden over het totaal geleverde pakket.
Alle personeel heel vriendelijk, nemen tijd voor je.Bovenal hebben we de loting gewonnen ivm 2 daagse citytrip naar Berlijn
Betrouwbare leverancier, het goede advies bepaalde de keuze voor Schipper kozijnen
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!