Keurig gemonteerd, nette vaklui, meedenken.
te gefrusteerd door Schipper om hier iets te plaatsen
Goede adviezen in de showroom. Goede en vakbekwame uitvoering door Carlo en Richard.
Alles goed geregeld, goede service. Rommel wordt opgeruimd na het werk en alles in overleg
Goed geholpen bij de showroom. Er werd goed de tijd genomen om alle wensen door te spreken. Mogelijkheden waren goed zichtbaar in de showroom. Prettig contact tijdens opmeten en glaskeuze voor in de deur.
Beste Justin, Het is altijd jammer als een werk niet in één keer goed kan worden opgeleverd. Dat is bijzonder vervelend voor u als klant. We proberen dit altijd zo snel mogelijk op te lossen, maar kan in praktijk niet altijd zo snel als gewenst. Een duidelijke communicatie hierbij is wel belangrijk. Dank voor uw melding, we gaan hier aandacht aan geven. Met vriendelijke groet, Management Schipper Kozijnen bv
de monteurs hebben prima werk geleverd en waren prettig in de omgang
Geachte heer Pieters, We zijn blij te horen dat de montage en de producten naar wens zijn, maar betreuren het zeer dat de opleverpunten niet beter zijn opgepakt. Dank voor uw melding, we zullen dit binnen de organisatie oppakken. Met vriendelijke groet, Management Schipper Kozijnen bv
Oplevering veel later dan afgesproken.Fouten in maatvoering en constructie. Ik wacht na 2 en een halve maand nog steeds op herstel van die fouten! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Geachte heer Friskus, Dank voor uw feedback. Het is heel vervelend dat dit gebeurt, vooral voor u. We zijn blij met uw reactie, zodat we intern maatregelen kunnen nemen, want Schipper Kozijnen staat voor kwaliteit en we willen graag dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. U krijgt begin volgende week hier duidelijkheid over. Vriendelijke groet, Management Schipper Kozijnen
Goed geholpen en goed advies. Prettige benadering naar de klant toe.
Louter goede ervaringen met de firma.
prima mannen voor montage
Product ziet er mooi uit. 'Bouwers' nette mannen. Service (kapot glas tijdens het bouwen) netjes afgehandeld
prettige mensen, goed werk
prachtig solide product, nakomen van afspraken en kundige, vriendelijke montageploeg.
Schipper Kozijnen Gouda heeft bij ons beneden en boven kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst, waarbij het achterraam werd vervangen door een schuifpui. Ook het kozijn van de achterdeur met raam is helemaal vervangen. We zijn bij Schipper Kozijnen terecht gekomen nadat wij hadden gezien hoe het bedrijf bij ons op de buurt een soortgelijk huis op kundige wijze van kunststofkozijnen had voorzien. De contacten met de verkoopafdeling (Chris Knook) waren aangenaam en verliepen tot onze tevredenheid. De projectleider (Michel Tetteroo) heeft de opmeting gedaan en die bleek bij de uitvoering prima in orde. In de aanloop naar de uitvoering misten we pro-actieve communicatie. Op vragen van onze kant werd wel vlot gereageerd. De uitvoering werd gedaan door Koen en Michel. Twee vaardige en harde werkers met kennis van zaken. Het werk goed en netjes afleveren stond voor hen voorop. Ze communiceerden correct en prettig, reageerden constructief op onze vragen en wensen en losten kleine knelpunten zonder morren op. Elke ochtend waren ze vóór 7 uur present en ze gingen pas weg, als het dagprogramma volledig en tot ieders tevredenheid gerealiseerd was. Zo maakten ze lange dagen. Op de vijfde en laatste dag vertrokken ze zelfs om half 9. Het was een lust om deze vakmensen bezig te zien. Voor elke volgende klus zien we hen graag weer verschijnen. We zijn volledig tevreden over het eindresultaat. Het is geworden, wat we ervan hadden verwacht. We genieten er elke dag van.
we wachten nog op de nazorg/vervanging
Beste heer De Jong, Dat is juist, bij navraag is gemeld dat de afspraak hiervoor vandaag of morgen wordt gemaakt. Vriendelijke groet, Schipper Kozijnen bv
Ik vul nooit dit soort enquêtes in. Ik haat die ‘hoe vond u ons’ mails. Maar uit piëteit voor Shirley en Rebecca (die op de vestiging in Amstelveen werkt) maak ik nu een uitzondering. Maar inderdaad, ik ben tevreden.
Goede offerte/prijs/kwaliteit, alles is gelopen zoals gepland, Netjes opgeleverd/gemonteerd.
Reeds in 1989 zijn wij op bezoek geweest bij de showroom in Opmeer. Deze was nog veel kleiner dan de huidige, maar gaf ons toen reeds een goed gevoel betreffende kwaliteit. Niet zolang geleden besloten om de kozijnen te vervangen door kunststof. Eerste keuze voor ons was en is nog steeds Schipper kozijnen, mede vanwege het zeer goede werk door de, langzamerhand onze vaste, monteurs Klaas en Volkert.
Fijne medewerkers die het werk hebben uitgevoerd.
Betrouwbare zaak en vakmanschap
Dank voor uw tip, we zullen hier aandacht aan geven! Management Schipper Kozijnen
zeer goede service en advies bij aankoop goede deskundige technici en snelle service
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!