Het werk is allemaal goed gegaan
Fijn om te horen, bedankt voor de review!
tijdens het plaatsen van de dakkapel hebben de mannen ook de fouten van de aannemer verholpen die de eerste dakkapel heeft geplaatst
Bedankt voor de review, veel woonplezier toegewenst!
Netjes uitgevoerd én opgeruimd. Ziet er prachtig uit.
Goed om te horen, bedankt voor de review!
Goede sfeer. Ze hebben prima gewerkt
Bedankt voor de positieve review, veel woonplezier toegewenst!
Het zijn vakmensen die in mijn wat aparte huis de deuren goed wisten te plaatsen.
Dat vinden wij leuk om te horen, geniet ervan!!
prima afgewerkt
Bedankt voor het mooie cijfer! Geniet van uw wooncomfort.
Mooi product, prima vaklui, prijs kwaliteit is goed.
Hartelijk dank voor de review, veel woonplezier toegewenst!
Fijn geholpen in de showroom, perfecte montage, maar ingefreesde brievenbus zit scheef in de deur. Na 1 week nog steeds geen respons. De ergernis bij elke keer als je naar de deur toe loopt, maakt dat het positieve gevoel langzaam begint om te slaan naar de negatieve kant. Dan is het gewoon een dure deur die niet voldoet aan de verwachting. Ondertussen is het probleem verholpen, maar het heeft te lang geduurd,
14/9: Beste familie Kreune, ik heb begrepen dat het helemaal is opgelost. Hopelijk kunt u nu volop van uw nieuwe deur genieten. Veel wooncomfort toegewenst. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zijn met u in contact om dit op te lossen en gaan er voor om het positieve gevoel weer helemaal terug te krijgen.
Originele beoordeling
De dag van montage verliep vrij vlot. Kwam ook nog eerder dan gepland. Zou een jaar zijn, uiteindelijk 9 maanden. Vriendelijke werklieden.
Goed om te horen! We wensen u veel woonplezier toe.
Mijn ervaringen met schipper kozijnen zijn zeer positief. De verkoopmedewerkers denken actief mee over de indeling en meest geschikte opties. Plaatsong gaat vlot en na oplevering wordt alles keurig achter gelaten. De contacten, benaderbaarheid en service zijn ook heel fijn.
Beste Pieter, hartelijk dank voor de mooie review. Veel woonplezier toegewenst.
Goed advies gegeven, duidelijke offerte. Netjes gewerkt en opgeruimd.
Dank u wel voor de mooie review, dat waarderen wij!
Na een jaar vol ongeduld wachten, zijn het nieuwe kunststof voorraam en voordeur genonteerd. Goed vanaf het begin begeleid en heel netjes werkende monteurs. Het geheel werd zelfs gepoetst opgeleverd. Zeer tevreden...
Bedankt voor uw positieve review, goed om te horen! Het lange wachten vinden wij ook heel vervelend, we hebben ondertussen onze capaciteiten uitgebreid en hierdoor de levertijden kunnen verkorten. Veel woonplezier toegewenst!
Onze voordeur ziet er goed uit maar we hebben ruim een jaar moeten wachten.
Beste Mario, hartelijk dank voor de review. Goed om te horen dat u blij bent met de voordeur. We hebben nu onze capaciteiten uitgebreid en hierdoor is de huidige levertijd een stuk korter. Veel plezier met de mooie nieuwe voordeur.
De twee aardige monteurs waren op het afgesproken tijdstip. De plaatsing van de schuifpui met hor verliep voorspoedig en vakkundig.
Dat is leuk om te horen, bedankt voor de review!
alles netjes verlopen.
Goed om te horen. Veel woonplezier toegewenst!
Optijd, deskundigen nestjes.
Bedankt voor de review!!!
Ben zeer tevreden met de geleverde kunststof kozijnen voor de 2e verdieping. Ook het werk is door uw vaklieden perfect gedaan.
Kijk dat is goed om te horen! Veel woonplezier gewenst.
Goede uitleg in de zaak over materiaal en alle keuzes die er zijn. Houden zich aan gemaakte afspraken. Goed contact over het meten van het kozijn. Kregen ook nog nuttige tips. Afspraak voor het plaatsen was prettig. De mannen die het kozijn plaatsten waren op tijd en erg vriendelijk. Alles netjes achtergelaten. Al met al …. heel tevreden.
Ontzettend leuk om te horen, dank voor de review!
Goed overleg, goed advies, professionele uitvoering en alles volgens afspraak uitgevoerd.
Beste Willem, hartelijk dank voor de mooie review. Veel woonplezier toegewenst!
Mijn ervaring is goed met schipper kozijnen. Er zijn wel een aantal punten die ik heb vermeld aan hun . Waaronder dat er een aantal schroeven te strak en diep aangedraaid zijn in het kozijn van de achterdeur . En jammer genoeg is er een schroef door het kunststof heen gedraaid , deze is beschadigd . En een raam met een verkeerde draairichting . Maar dat komen ze na de bouwvak oplossen , na de melding hierover kreeg ik heel snel een telefoontje , dat het allemaal wordt opgelost . En gaat men met ons deze punten goed nalopen . Wij weten zeker dat dit goed gaat komen , dus Top schipperkozijnen.
Beste Simon, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat uw ervaring goed is. We zullen er voor zorgen dat het eindresultaat helemaal naar uw tevredenheid wordt uitgevoerd.
Het is zo als besproken verlopen, super leuk mannen met veel ervaring. Toppers! Dank u wel lieve mensen!
Hartelijk dank voor de mooie review, we gaan de complimenten overbrengen! Veel woonplezier toegewenst.
Onze kozijnen zijn erg mooi geworden, blij dat we voor jullie gekozen hebben.
Altijd leuk om te horen, bedankt voor de review!
Snel werk verricht. Aardige mensen. Ben super blij.
Fijn om te horen, hartelijk dank voor de review!
Ben heel tevreden hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd!
Een prachtige 10 dank u wel!!!
de opname is uitstekend gegaan. ik bezit een oud lastig huis. (alles scheef) de kozijnen zijn keurig netjes geplaatst. nazorg ook netjes afgehandeld.
Dank Gerard, wij houden wel van een uitdaging ;-) ! Veel wooncomfort toegewenst.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!