rommelig in de planning

na een onverwachte vraag of binnen 2 dagen kom worden gestart kwam vreemd. ook de mail van uit schipper dat 2 maanden voor aanvang is niet n gekomen. Een inspreken van de voicemail was zo beroerd dat we na 3 keer maar de moet hebben op gegeven.

• De aankoop betreft Kozijnen

Mooie kozijnen. Netheid werkzaamheden kan beter.

De vervanging van de kozijnen is over het algemeen goed verlopen. Uw medewerkers hebben hun best gedaan om alles goed te laten verlopen en waren correct en netjes. In beide slaapkamers is het behang iets beschadigd. Dat heeft uw medewerker ook gemeld. Het is gedeeltelijk wel te verhelpen. Aan de buitenkant zijn resten van cement voor de lekdorpels op de terrastegels, op de ramen en op de omkasting van het zonnescherm gekomen. Dat heeft ons wel extra moeite gekost om schoon te krijgen. Dit had voorkomen kunnen worden door het af te dekken. Ik denk dat als uw medewerkers meer tijd voor deze klus hadden gehad zij tijd hadden gehad om dit netter voor te bereiden en achter te laten.

goed en netjes

goed en netjes

Zeer tevreden top

Gede verkoper in Groningen denkt mee...eerst met 2 man later nog 3 man er bij..meestal lopen ze elkaar voor de voeten...hier niet ieder was op andere plek bezig. .. hebben netjes gewerkt geen rommel achter gelaten... was anderhalf dag eerder klaar.....vakmensen moet schipper en wijers zuinig op zijn..

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Deskundig adviseur die zijn belofte waar maakt

Goede adviseur die met onverwacht advies komt. Snelle montage. prima werk en prima kwaliteit.

• De aankoop betreft Schuifpuien

Snel en netjes gewerkt

3 jonge mannen hebben zeer netjes gewerkt. Alle looppaden over de vloer door het huis goed afgedekt, oude kozijn afgevoerd, geen rommel achtergelaten. Nieuwe kozijn zit er perfect in. Nieuwe kozijn werd keurig met een kraan over het huis getild. Al met al zeer tevreden over Schipper kozijnen.

• De aankoop betreft Schuifpuien

Ik ben blij!

De mannen stonden weliswaar vroeger dan afgesproken voor de deur, maar zij werkten ontzettend hard. En is er nu een prachtig raam in mijn venster gemonteerd. Ook de plaat onder mijn raam is ontzettend mooi geworden.

• De aankoop betreft Kozijnen

Erg goed, hardwerkende monteurs!

Zeer goede ervaring

• De aankoop betreft Kozijnen

Dik tevreden over het project van begin tot eind!!!

Fijne ervaringen met de verkoper en monteur. Alles liep zoals verwacht qua afspraak, communicatie, levertijd en kwaliteit.

Top ! Gewoon goed .

We zijn zeer tevreden met Schipper kozijnen .zeer nauwkeurig gewerkt. Alles wat is afgesproken is uitgevoerd.

Goed.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren, Dakkapellen

goed.

Na een goede eerdere ervaring weer voor schipper kozijnen gekozen.

• De aankoop betreft Kozijnen

Perfect gemonteerd, aardige medewerkers en ze nemen alle troep mee!

Heel positief, al vanaf het bezoek aan de showroom. We kwamen oriënteren maar het voelde zo goed dat we met een getekende offerte de deur uit liepen. Plaatsing in 1 dag door 2 deskundige en vriendelijke medewerkers. Geen moment spijt van onze keuze voor Schipper!

Prettige samenwerking, mindere service

Keurige afspraken gemaakt bij bestelling. Daarna pas wat gehoord toen ik zelf belde. Het raamkozijn is anders dan verteld tijdens bestelling. Keurige plaatsing waarbij monteurs onvoldoende info hadden. Kraan kwam 2 uur later dan afgesproken. Bok waarop kozijnen stonden pas later opgehaald. Na plaatsing niets meer gehoord van Schipper.

• De aankoop betreft Kozijnen, Schuifpuien

Van keuze tot oplevering top

Inmiddels in fases al heel wat kozijnen door Schipper kozijnen laten vervangen. Steeds erg prettig geholpen in de keuze, prima opvolging voor wat betreft het inmeten, bestelproces en plaatsen. Hebben de laatste keer hun best gedaan om de levering van het keukenkozijn aan te laten sluiten op de levering van onze keuken. Nu opnieuw een bestelling geplaatst. Wel merken we dat de tijd tussen bestellen en levering flink is opgelopen, maar dat is nu eenmaal de huidige markt. Enige minpunt was twee jaar geleden onze ervaring met de onderaannemer voor de levering van rolluiken (geen goede afspraken, onbeschofte monteurs, die ook nog eens grove fouten maakten, die na lang aandringen uiteindelijk werden hersteld)

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Four months waiting in the middle of the project

A very poor experience. Our windows were installed in the first week of July. However, the work was not completed until Oct 28, leaving us in the middle of the project for four months: - by mistake, one glass was ordered wrong; it was too thin and didn't fit well in the frame. it was a safety hazard in a children room, - none of the windows was finished, in the kitchen the "afwerking" was completely missing, - the whole summer we could not open the garden door. It has taken me *four months* sending emails and asking when we can expect them. I was not provided even an estimate date, not all my emails were answered. Only when I found another company to come and finish the job, Schipper replied within 24 hours and came within 4 days. It has taken them 3.5 hours to complete the windows. I felt ignored and treated in an arrogant manner. I would have never ever expected such service, treatment and communication from a company with Schipper's reputation. P.S.0. It was not a tiny project - four windows, including three with doors. P.S.1. I'm not judging the "Kwaliteit van de producten" since it's too early to say. P.S.2. I was also disappointed we were given offer only based on our pictures and measurements. Despite asking, no-one came to see the old windows, and share their advice. (We see only now what we are missing.)

• Montage
  • Kwaliteit van de producten N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.

top

top ervaring met jullie bedrijf , producten en vakkundige personeel, werkt keurig netjes kan het echt aanbevelen. en zal dat ook zeker doen.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Monteurs leveren prima werk maar er is nog ruimte voor verbetering bij de rest van de organisatie

Mijn ervaring met Schipper Kozijnen begon positief, maar na de eerste opdracht liepen we steeds tegen meer problemen aan. Communicatief laat Schipper het vaak afweten. Bij meerdere leveringen fouten met bestellingen van de order, zaken die niet geleverd worden maar daar kom je allemaal pas achter op het moment dat de monteurs hier staan. Vervolgens wordt er gewezen naar het hoofdkantoor en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Monteurs geven aan dat dit al langer een probleem is en zijn hier zelf ook niet tevreden over. Als je een kozijn inclusief raamdecoratie besteld is het toch wel fijn dat je dochter niet vervolgens bijna 3 maanden zonder raamdecoratie zit en er dus vervolgens vuilniszakken voor het raam gehangen moeten worden om het enigzins te verduisteren. Een levering daarop werd het glas van de deur in zn geheel niet geleverd. Ook dit kregen we pas te horen van de monteur op de dag van de levering. Vervolgens was dit nog niet alles want toen bleek ook dat het keukenraam verkeerd besteld was waardoor de luxaflex bediening niet bediend kon worden. Ook dit is dan vervolgens weer maanden wacht tijd voordat dit gecorrigeerd is. Al met al raad ik het dus niet aan om bij Schipper je kozijnen te laten doen. Zoals gezegd de monteurs leveren prima werk maar de organisatie erachter kan stukken beter! Ik hoop van harte dat jullie hierin stappen gaan maken.

• De aankoop betreft Kozijnen

Vestiging Gouda is super, zeer meedenkend en oplossingsgericht,vestiging Opmeer is niet klantgericht

Na een aantal offertes van kozijnen gehad te hebben zijn we bij Schipper Kozijnen terechtgekomen. Alles was heel snel geregeld: bezoek van de vertegenwoordiger aan huis. We hadden een heel goed gevoel hierover, nette vertegenwoordiger die goed met ons meedacht. De dag erna zijn we naar de showroom in Gouda gegaan om de kozijnen en accessoires in het echt te zien. De vertegenwoordiger liet ons alles zien en gaf ons een goede uitleg. Zo kwamen we samen tot een besluit wat we gingen nemen. We kregen ter plekke een nette offerte en deze gelijk ondertekend. Vier weken later kwam de inmeter en daar konden we ook al onze vragen aan kwijt en dat was heel fijn. Toen werd gezegd dat het medio september geplaatst zou worden. In juli kregen we een telefoontje met de datum dat ze zouden beginnen en hoe lang het zou duren. En inderdaad op de afgesproken dag stond hier een ploeg klaar. Ook werden de ramen en kozijnen geleverd. Maar helaas vertrok deze ploeg na anderhalf uur weer, omdat ze niet voor deze klus geschikt waren. Direct naar Schipper Opmeer gebeld voor de planning. ‘s Middags nogmaals gebeld omdat we nog niet terug waren gebeld. Toen kregen we te horen dat we voor vrijdag teruggebeld zouden worden voor een nieuwe afspraak. Natuurlijk waren we hier ontzettend teleurgesteld en boos over. We hebben toen een mail gestuurd naar de klantenservice met in de cc onze vertegenwoordiger en de inmeter van vestiging Gouda. Gelijk nam de inmeter contact met ons op, nadat hij met onze vertegenwoordiger overlegd had. Zij hebben alles in het werk gesteld dat er toch die week begonnen zou worden. Twee dagen later zijn de monteurs begonnen en binnen de gestelde termijn was het klaar. Een zeer capabel team, erg beleefd, werkten ontzettend netjes. Dankzij vestiging Gouda en hun monteurs hebben we nu heel mooie afgewerkt kozijnen en ramen. En dat zonder beschadigingen en geheel compleet afgewerkt.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren, Overige producten

Middelweg 11

1716KB Opmeer

085 79 212 00

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!