problemen achteraf(klemmende ramen, losse strip) werden snel opgelost
Prettige adviseurs, kwalitiet is geleverd en de nazorg is naar wens
Het leveren van het product zoals afgesproken, goed personeel en het serieus nemen van een klacht en zorgen dat deze ook daadwerkelijk opgelost wordt!
nadat mijn vensterbanken zijn gaan bobbelen werd er snel gehandeld.
goede voorlichting, duidelijke offerte
Goede en soepele communicatie. De kozijnen aan de voorzijde moeten ook gedaan worden en door komt Focus zeker weer voor in aanmerking.
na eerste order positieve ervaring overgehouden aan de levering en wijze waarop personeel dit heeft gemonteerd ben daarom weer in zee gegaan voor volgende order
Het is geheel naar onze wens gemaakt, we zijn er zeer trevreden over en zullen andere mensen een positief beeld geven en de website doorgeven.
Duidelijk en netjes gewerkt en afgeleverd
Je kunt rekenen op een constante kwaliteit; afspraken worden nagekomen.
Focus leverd en plaats voor ons al 6 jaar de kozijnen en alles word volgens afspraak uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden.
Focus is telefonisch goed bereikbaar, zelfs buiten kantooruren. Mooie showroom waar men echt tijd voor de klant heeft. Offerte zonder poespas en alle afspraken zijn goed nagekomen.
Proostwetering 101
3543 AC Utrecht