Meedenken in oplossingen, netjes verzorgd tijdens het breekwerk en montage.
Hardwerkende vaklui, ben heel tevreden! Ook bij de nacontrole alle probleempjes opgelost! Super!
Geweldig. Nazorg perfect en goede kwaliteit. Het is schitterend geworden. Ben super tevreden
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Mooie materialen. Goed personeel en goede service. Betrouwbaar en komen afspraken na!
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe kozijnen die wij hebben laten installeren door Focus Kozijn Techniek. Alles is volgens afspraak verlopen. Personeel is zeer bekwaam, werkt hard, hebben alles netjes afgewerkt. Na installatie waren er nog een paar openstaande puntjes, die door Focus Kozijn Techniek naar tevredenheid in orde zijn gemaakt.
Uitstekende service. Werken zeer netjes. Top kwaliteit.
Prima en net werk geleverd!!
Mooie kozijnen, binnen goed afgewerkt. We zijn zeer tevreden. Wij zijn ook prima voorgelicht over alle mogelijkheden. Ik zou Focus ook zeker bij anderen aanbevelen.
Cijfers spreken voor zich, prima bedrijf, goede kwaliteit, kan Focus bij een ieder aanbevelen.
Netjes betrouwbaar en een eerlijk gevoel
Alles netjes conform afspraak geregeld en de pui voldoet aan onze verwachtingen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Super ervaring met focus. Goede kwaliteit en Goed personeel. Zeer netjes ook!aanrader
klantvriendelijk, en komen tot heden de beloften na
Alles werd netjes, duidelijk en geduldig uitgelegd. Alles netjes via de email gecommuniceerd. Vriendelijke mensen op kantoor als de werkmannen die alles komen maken. Gewoon top.
Een prima club die goed werk afleverd. Ook bij kleine afwijkingen worden deze goed opgelost. Op naar de volgende offerte
Zeer aangename gesprekken tijdens de bezoeken aan de showroom, waar men bovendien alle tijd nam. De montage ging zeer vlot en vakkundig en het contact was zeer prettig. Goede prijs-kwailteitsverhouding en degelijk werk mèt een keurmerk.
Ontvangst in de winkel in Odiliapeel prima. Duidelijke uitleg. Zeker ook naar aanleiding van fysieke voorbeelden die getoond worden. Duidelijke afspraken. De uitvoerende waren stipt op tijd. Direct van stof, maar toch zorg voor flexibiliteit. En goede afwerking. Eigenlijk van voorzorg tot nazorg prima in orde. Tevens is het geduld van Focus positief te noemen. Want naar aanvang voor uitvoering, is er meerdere malen telefonisch en via mail contact geweest met elkaar. En dat heeft meer te maken met de minimale bereikbaarheid van mij, dan die van Focus.
Eerste keer zo goed geholpen. En meegedacht door de verkoper. Ook nette en vriendelijke monteurs.
Vriendelijke verkoper en montage personeel. Een mooi eindresultaat en afwerking (op de regenpijp na). Op 2 puntjes na erg tevreden!
Goeden kwaliteit. Goed omgaan met de klant. Monteurs zijn netjes en vriendelijk. Een positieve ervaing met Focus Kozijntechniek.
Proostwetering 101
3543 AC Utrecht