alles vlot verlopen
Echte vakmensen. Keurige afwerking. Prettig contact, flexibel. Goeie verkoper in Uden.
Zie boven
Wij genieten al twee weken van onze nieuwe kozijn met openslaande deuren. " Team Focus" heeft super gewerkt, het weer zat niet mee, maar desondanks gingen ze vrolijk verder en voor dat wij het wisten was het klaar! Vriendelijk, correct, meedenkend en ze verstaan hun vak. Dank jullie wel voor het mooie eind resultaat!
Alles is correct en supernetjes afgeleverd volgens afspraak. Fijne werkers. Zeer tevreden.
Zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs. De 'baas' kwam zelf nog mee tillen met de grote ruit van +/- 180kg
Duidelijke offerte en netjes gewerkt.
Focus Kozijntechniek heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Ik liet mijn woning in goede handen en zonder zorgen achter, terwijl er niemand thuis was. Afspraken werden stipt nagekomen. Focus Kozijntechniek staat voor vakmanschap en kwaliteit.
goede ervaring Met Focus kozijntechniek gehad heel tevreden
Snelle levering. Goed personeel
Twee kunststof kozijnen laten plaatsen. Alles netjes volgens afspraak. Aardige monteurs. Alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Alleen wacht ik nog op de horren, maar die zullen binnenkort ook wel komen. Top!
Hebben alles goed verzorgd ben zeer tevreden
Een fijn bedrijf om opeen heldere en duidelijke manier zaken mee te doen.
alles honderd procent in de afwerking dik te vreden
Een kunststof kozijn geplaatst in een binnenmuur na verwijdering en herplaatsing va de tegels op de buitenmuur zonder er een te scheuren. Daarna keurig afgewerkt. Vakwerk!
Dit bedrijf maakt de pretenties waar: het levert een goed product met een goede service voor een redelijke prijs.
Licht ik graag mondeling toe
Vriendelijke, laagdrempelige, doch zeer professionele mensen. Het is uiteindelijk mooi en netjes binnen een dag geïnstalleerd en afgewerkt. Zeer tevreden!
Prima vaklui, werken zorgvuldig en met aandacht. Duidelijke offerte en tekening. Prettige en hedere uitleg bij persoonlijk bezoek aan bedrijf in Utrecht.
Een fantastisch bedrijf met een geweldige showroom, deskundig personeel met een goed advies.
Proostwetering 101
3543 AC Utrecht